FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

31

0 hozzászólás

Képeken a Resident Evil 2 másik főhőse

Leont már a bejelentéskor megnézhettük, most viszont a másik történeti szál főhőse, Claire is bemutatkozott.

Az idei E3-on derült ki, hogy a Capcom felújítja a Resident Evil 2-t is, és teszi ezt még az első és nulladik résznél is pazarabb formában. Az új játék történetét és cselekményét tekintve hű marad az 1998-as eredetihez, de természetesen ezt leszámítva minden tekintetben megújul.
 


A grafika kimondottan szemet gyönyörködtető, a játékmenet pedig izgalmasnak ígérkezik. Az eredeti játék kissé lassabb volt, most viszont sokkal pörgősebbek lesznek a csaták, ugyanakkor megmarad az események finomabb áramoltatása is. Aki annak idején játszott a Resident Evil 2-vel, az tudhatja, hogy két karakter közül lehetett választani, de ez egyben két egymástól eltérő, párhuzamosan futó kampányt is jelentett.
 


A két főhős közül eddig csak az újonc rendőrt, Leon S. Kennedyt láthattuk akció közben. Most viszont a legújabb képeken megmutatta magát a másik karakter, Clair Redfield is. A két szereplő természetesen más háttértörténettel rendelkezik. Míg Leon azért érkezett Racoon Citybe, hogy beálljon a helyi rendőrség kötelékébe, addig Claire eltűnt testvérét, Christ jött megkeresni. Csakhogy mindketten ugyanabban a zombi-apokalipszisben találják magukat.
 


A Resident Evil 2 felújított kiadása a tervek szerint 2019. január 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig bizonyára Claire-t is láthatjuk majd akció közben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!