Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

01

0 hozzászólás

Tovább bővül az ASUS TUF Gaming monitorcsalád

Ezúttal egy 27 hüvelykes monitorral rukkolt elő a gyártó.


Az ASUS szinte hetente mutat be újdonságokat, ez alól nem kivétel a monitor-részlegük sem. Ezúttal a TUF Gaming termékcsalád gyarapodik új taggal: jön a VG27AQ1A.

 

A monitort tehát kifejezetten játékra szánják a mérnökök. Ennek megfelelően az IPS-panel képfrissítési sebességét egészen 170Hz-ig lehet feltornászni, amihez természetesen jár az AMD FreeSync és az Nvidia G-Sync technológia is. A panel válaszideje 1ms, a felbontása pedig QWHD, vagyis 2560*1440 pixel. Mindezt 27 hüvelykes képátlóval kapjuk meg. A 250nites maximális fényerő nem túl acélos.
 


A monitor hátulján a szokásos négy portot találjuk: egy DisplayPort 1.4 mellé két HDMI 2.0 és egy jack csatlakozó került. A monitorban egyébként két 2W-os hangszórónak is helyet szorítottak. A talp minimális mértékben dönthető és forgatható, de emelni vagy süllyeszteni nem lehet.

 

Az ASUS TUF Gaming VG27AQ1A egyelőre sem pontos megjelenési dátummal, sem ajánlott fogyasztói árral nem rendelkezik. De az átlagosat hozó tudásával vélhetően nem a felső kategóriába pozícionálják majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!