Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

01

0 hozzászólás

Megújulva tér vissza a piacra jövőre a BlackBerry

A BlackBerry 2021-ben új gyártóval száll be az okostelefonos üzletágba.


Manapság, aki okostelefont vesz, az döntő többségében valamely Androidos készülék mellett teszi le a voksát, a többiek pedig az Apple termékeit választják. De néhány évvel ezelőtt még nem volt ennyire kétpólusú a piac. Fontos szereplője volt a BlackBerry is, amely azonban néhány éve eltűnt a színről. Most viszont újult erővel térne vissza.

 

Az igazsághoz tartozik, hogy mindez elsősorban egy háttérben zajló egyeztetésnek köszönhető. Eddig ugyanis a TCL felelt a BlackBerry készülékekért, ám a jövőben ugyanezt a feladatot már az Onward Mobility cégé lesz a feladat.
 


Egyelőre keveset tudni a pontos tervekről, ám azt a felek már elárulták, hogy továbbra sem a nagyokkal kívánnak versenyezni. Ennek megfelelően a készülékeik megtervezésekor sem ugyanazokat a szempontokat fogják priorizálni, helyettük mindennél nagyobb hangsúlyt kaphat a biztonság. Ez egyébként is az egyik ismérve volt a BlackBerry telefonoknak.

 

Az új készülékek valamikor 2021-ben mutatkozhatnak be, és várhatóan azért tudásban is igyekeznek teljesíteni a mai piaci elvárásokat. Ennek megfelelően már 5G-támogatással is rendelkezni fognak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!