Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

31

0 hozzászólás

Már előzetesen temetik a Motorola új összehajtható telefonját?

A tavalyi Razr idei utódját még be sem jelentették hivatalosan, de a kiszivárgott információk miatt sokan húzzák a szájukat.


Akármennyire is erőlködik néhány gyártó, egyelőre nagyon nem jött még el az összehajtható okostelefonok korszaka. Ha egyáltalán valaha el is jön. A technológia ugyan már létezik, egy-két márka kínál is ilyen terméket. Csak épp ezek amellett, hogy pofátlanul drágák, kivétel nélkül nagyon instabilak is.

 

A Motorola is beszállt a buliba tavaly, mikor piacra dobták a Motorola Razr-t. Ennek névleges elődje annak idején szép sikereket ért el, de a névrokonságon túl másban már nem nagyon tudott hasonlítani rá az új készülék. Sebaj – gondolná az ember –, ez csak a szárnypróbálgatás volt, majd az új készülék már sokkal jobb lesz. Nos, az új Motorola Razr-t a hivatalos bejelentés szerint szeptember 9-én fogják a széles közönség számára is bemutatni. Csakhogy néhány részlet és paraméter már most kiszivárgott, ezek alapján pedig már most elkezdték ekézni a készüléket a szakértők.
 


Az információk kifejezetten a készülék akkumulátorára vonatkoznak, amely a hírek szerint összesen (mert kettő van benne) 2633 mAh-s kapacitással bírnak. Ez mai szemmel nézve a kevésnél is kevesebbnek tűnik, ami azért is baljós előjel, mert az okostelefonok Achilles-sarka létezésük óta a gyenge akkumulátor. Ma már egy átlagos telefonban is 4-5ezer mAh-s telepek dolgoznak, ehhez képest viszont a Motorola Razr alig a felét ígéri.

 

A szakértők egyetértenek abban, hogy ez finoman szólva sem jelent jót. Persze várjuk meg a szeptemberi hivatalos bemutató, utána sokkal okosabbak leszünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!