Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

03

0 hozzászólás

Csináld magad retro billentyűzet

Az Angry Miao cég nem akármilyen billentyűzettel lépne be az egyébként igen zsúfolt piacra.


Manapság billentyűzetből is annyi féle van, amennyivel már Dunát lehetne rekeszteni. Éppen ezért nincs könnyű dolga annak, aki ezen a piacon szeretné újoncként megvetni a lábát. Mindenképpen valami egyedivel kell előrukkolnia. Így tett most az Angry Miao cég is.

 

Cyberboard névre keresztelt eszközük tehát egy mechanikus billentyűzet, de korántsem a megszokott formában kínálják. Már a megjelenése is piszok egyedi, de ez csak a kezdet. Ez egy csináld magad billentyűzet néhány érdekes extrával.
 


A csináld magad itt azt jelenti, hogy az Angry Miao csak a billentyűzet alapjait kínálja megvásárlásra, ahhoz a kapcsolókat és a billentyűkupakokat mindenkinek külön kell beszereznie. Az alap egy fém keret, amelyben rezgéselnyelő rétegeket is beszereltek, a billentyűket pedig szerencsére csak a helyükre kell pattintani.

 

A kínált alapok több színben is elérhetőek, de a billentyűzet hátoldalán (ami a monitor felé néz) egy LED-panel is helyet kapott. Erre külön szoftver segítségével tetszés szerint rajzolhatunk ki ábrákat vagy üzeneteket. Mindezért azonban meglehetősen mélyen kotorásznunk kell a zsebünkben, ugyanis csak az alapok 400 dolláros ár körül szerezhetők be. A megjelenés valamikor októberben lesz esedékes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!