Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

31

0 hozzászólás

Ívelt gamer monitort mutatott be az AOC

A 27 hüvelykes monitor 165 Hz és 1000R ív jellemzi.


Az AOC sem szeretne lemaradni a konkurenciától, ezért folyamatosan új termékek bevezetésén dolgoznak. Egyik újdonságuk a kifejezetten játékosoknak szánt CQ27G3S monitor, amelyre azonban még várnunk kell.

 

A kódnév már sejteti, hogy egy 27 hüvelykes monitorról van szó. A Va-panellel szerelt eszköz felbontása 2560*1440 pixel, amelyet 165Hz-es sebességgel képes megjeleníteni. Ehhez természetesen jár az AMD FreeSync technológiája, illetve nem kell lemondanunk az 1 ms-os válaszidőről sem. A panel 300nit fényerőre képes, kontrasztaránya pedig 3000:1. Mindezt ráadásul 1000R ívben meg is hajlították a még jobb vizuális élmény érdekében.
 


A talp emelhető és süllyeszthető is, illetve dönthető és bizonyos mértékig forgatható is. Portok tekintetében a szokásos kínálatot kapjuk: 1 DisplayPort 1.4 mellé két HDMI 2.0 jár, illetve nem marad el a jack sem.

 

Minderre azonban a hírek szerint még várnunk kell, ugyanis az AOC idén csak az ázsiai piacra szánja az eszközt. Ha viszont minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre már nálunk is forgalomba kerülhet, azt viszont nem tudni még, hogy milyen árcédulával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!