Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

31

0 hozzászólás

Elképesztő, hogy néz ki a Mafia: Definitive Edition

Szeptember végén jelenhet meg a 2002-es játék remake-je.


A Hangar 13 először a Mafia III-mal hívta fel magára a figyelmet, de a játék végül nem aratott akkora sikert, mint azt előzetesen várták tőle. A stúdió mégis megkapta a lehetőséget, hogy ők újítsák fel a széria első két epizódját is.

 

Először a Mafia II: Definitive Editionnel készültek el, ami nem is meglepő, ez ugyanis voltaképpen csak egy HD-remaster lett. Ráadásul nem is sikerült hibátlanra, főleg a konzolos verzió, ami rengeteg kritikát kapott.
 


Ugyanakkor a Mafia: Definitive Edition már egy teljes értékű remake lesz, hiszen a semmiből teremtik újra a játékot a mai színvonalnak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a grafika teljesen kicserélődik, de emellett a játékmenetet is alaposan ráncba szedik, sőt, még a történetet is kibővítik.

 

Erről tanúskodik a játék legújabb előzetese, amelyben a sztori kapta a főszerepet, de rengeteg jelenetet láthatunk a küldetésekből is. A látvány nagyon ígéretes, remélhetőleg a bugok is elkerülik a projektet, és akkor szeptember 25-én egy jó kis akció-kalandjátékban lesz részünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!