05.19 - 05.20. között üzleteink zárva tartanak. 05.21-től a megszokott időpontban várunk titeket!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

30

0 hozzászólás

Megjelent a Gray Zone Warfare

A taktikai extraction shooter korai változata mától érhető el a Steamen.

 

Sokan már a bejelentése után úgy beszéltek a Gray Zone Warfare-ről, mint a játékról, amely surranópályán beelőzi az Escape from Tarkovot, de akár a Call of Duty orra alá is borsot törhet. Az igen ambiciózus játék korai változata ma rajtolt el.

 

Egy taktikai extraction shooter FPS-ről van szó, vagyis a játékmenet központi eleme a behatolás, a zsákmány megszerzése, majd a kimenekítés. Mivel ebben az MI és más játékosok is igyekeznek minket meggátolni, ez egyáltalán nem lesz könnyű feladat.
 


A játékosok aprólékosan testre szabhatják karakterük kinézetét és felszerelését is, amit minden küldetés előtt az adott feladatokhoz igazíthatnak. A fegyverekre is érvényes ez, rengeteg alkatrészt lehet kicserélni rajtuk, hogy az egyedi harcmodorunkhoz vagy az igényekhez igazítsuk őket.

 

A Gray Zone Warfare kifejezetten jól néz ki. A játék korai változata mától érhető el, egyelőre csak PC-re. A fejlesztők több csomagot is kínálnak, amelyek nagyobb hátizsákot, több játékon belüli kreditet, több kezdő felszerelést kínálnak, éppen ezért sokan már előre attól félnek, hogy pay to win lesz az élmény.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!