05.19 - 05.20. között üzleteink zárva tartanak. 05.21-től a megszokott időpontban várunk titeket!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

30

0 hozzászólás

Még idén megjelenik az Alien: Rogue Incursion

A VR-játék Meta Quest 3-ra, SteamVR-ra és PS VR2-re is elérhető lesz.

 

A VR továbbra sem tölti be azt a szerepet a videojátékok világában, amit néhány évvel ezelőtt jósoltak neki, de ettől még létezik és lassan egyre komolyabb kaliberű játékok is készülnek rá. Ilyen lehet a Survios stúdiójában formálódó Alien: Rogue Incursion is.

 

A játékról egyelőre nagyon kevés részlet ismert, lényegében még csak most vált hivatalossá a létezése is. A készítők a sztoriról sem árultak el túl sokat, csupán annyit tudni, hogy nem kapcsolódik majd egyik filmhez sem, teljesen önálló sztorit kapunk.
 


Az idegenek – mert több lesz belőlük – kiszámíthatatlanok lesznek, erre épül majd az egész játékélmény. Vagyis a játékosok sosem tudhatják, hogy mikor merről érkezik a támadás, ez pedig párosítva az egész franchise-ra jellemző klausztrofóbiás hangulattal és a VR nyújtotta egyedi immerzióval, páratlan borzongást ígér.

 

Az Alien: Rogue Incursion biztosan elérhető lesz majd Meta Quest 3-ra, SteamVR-ra és PS VR2-re is, vagyis PC-n, konzolon és önálló VR-headseten is futni fog. A premier dátuma még nem ismert, de a tervek szerint valamikor ez év vége felé számíthatunk a játékra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!