FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

22

0 hozzászólás

MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!

A Váci úti üzlethelyiség a Nyugati és a Lehel tér között kiváló helynek bizonyult arra, hogy Dohány utcai üzletünket a szervizzel együtt korszerűbb formában újranyissuk. Június 3-tól várunk titeket a modern, új helyen. Dohány utcai boltunkat május 31-én pénteken 19 órakor, valamint szervizünket 18 órakor véglegesen bezártuk.

A WestEnd bevásárlóközponttal szemben várunk titeket június 3. hétfő 9 órától a 1132 Budapest, Váci út 22-24. címen új üzletünkben, bejárat az utca frontról (nem az irodaházon keresztül). Amellett, hogy egy tömegközlekedéssel jóval könnyebben elérhető területen nyitottunk újra, számos egyéb újdonság is vár titeket.



Jelentősen nagyobb például maga az üzlethelyiség, így már biztosan minden vásárlónk kényelmesen tud várakozni a kiszolgálásra. A több hely azt is jelenti, hogy számos új termék van kiállítva, így még könnyebbé téve a megfelelő telefon, okosóra, laptop vagy akár okosotthon eszközök kiválasztását.
 

Gyorsabb lesz a vásárlás vagy akár a termékek átvétele is, az ügyfélhívó rendszernek hála, ahol külön sorszámot tudsz kérni amennyiben eladói segítséget kérnél, vagy weben megrendelt termékedet szeretnéd átvenni, illetve hogyha szerviz ügyintézésre lenne szükséged. Kinyomtatott sorszámod alapján a kijelzők segítségével hívnak majd a megfelelő pulthoz a munkatársaink. Majd a kollégák pillanatok alatt elő fogják tudni készíteni a rendeléseket a sorszámod bemutatása után. Ennek hála, a kiszolgálás sebessége nőni fog, reményeink szerint kellemesebb vásárlási élménnyel távozhattok.


Az új elhelyezkedés egy másik fontos pozitívuma, hogy a bővebb úthálózat miatt sokkal egyszerűbb lesz a parkolás is. Nem csak az utcán lesz könnyebb a környéken szabad helyet találni, hanem akár a szemben lévő bevásárlóközpont mélygarázsát is igénybe lehet majd venni; ezen parkolási lehetőségek térítés ellenében használhatók.


Váci úti boltunk nyitvatartása:
H-P: 09:00-19:00
Sz: 09:00-18:00
V: zárva

Váci úti szervizünk nyitvatartása:
H-P: 10:00-18:00
SZ-V: zárva

Köszönjük bizalmatokat, hűségeteket és továbbra is várunk titeket szeretettel webáruházunkban és boltjainkban.



                                                       

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!