FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

12

0 hozzászólás

3 év azonnali vagy helyszini javítási garancia a HP-tól

Bizonyára sokakkal előfordult már, hogy egy eddig nem tapasztalt hiba jeletkezett a laptopján és nem sikerült azt saját kútfőből megoldani. Ekkor jöhet az internetes keresgélés, a telefonálgatás, hátha egy ismerős vagy rokon meg tudja tapasztalta már korábban a problémát és tudja, mit kell tenni, a legvégső esetben pedig a több hétre szervizbe küldés lehetősége is felmerül. Ennek vet most véget a HP új szolgáltatása, a Helyszini Garanciális Ügyintézés.

A folyamat rendkívül egyszerű: hiba esetén csupán a +36 1 7777 545-ös telefonszámot kell tárcsáznunk, vagy a https://support.hp.com/hu-hu/contact-hp oldalt kell felkeresnünk, ahonnan interneten keresztül is el tudjuk indítani a hibajavítást. A HP Support Assistant telepítése erősen ajánlott, mivel a segítségével azonosítható a probléma, és jó esély van rá, hogy egy technikus távolról, hívás esetén azonnal, online bejelentés esetén pár órán belül feltárja és elhárítja a hibajelenséget. A HP Support Assistant az alábbi linken érhető el, miután kiválasztottuk azt a HP gépet, amellyel mi rendelkezünk: https://support.hp.com/hu-hu/drivers. Ha ellenőrizni szeretnénk a készülékünkhöz tartozó garanciát, akkor azt itt lehet megtenni: https://support.hp.com/hu-hu/checkwarranty



Ha valamilyen oknál fogva online nem sikerül megszüntetni a hibát, a HP szakembert küld a helyszínre, aki ismét megpróbál segítséget nyújtani. Ha esetleg ez a megoldás sem működik, a technikus díjmentesen elszállítja a készüléket a hivatalos HP szervizbe, a javítást követően pedig vissza is juttatja a tulajdonoshoz. Ehhez csupán egy kontaktszemély elérhetőségét kell megadni, akivel a HP tarthatja a kapcsolatot.

A promóció keretében a HP 250-es, HP 400-as és HP EliteBook sorozatú laptop vásárlása esetén 3 éves helyszini garanciát biztosít, aminek a segítségével a hibaelhárítás több hetes várakozásból csupán egy pár napos, vagy jobb esetben azonnali megoldással szolgál. A promócióban részt vevő készülékeket az alábbi linkeken lehet megtekinteni.

HP 250-es sorozatú laptopok
HP 400-as sorozatú laptopok
HP EliteBook sorozatú laptopok

Fontos, hogy az akció kizárólag azokra a laptopokra érvényes, amelyek képe mellett megtalálható a sárga színű, 3 év helyszini garancia logója.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!