Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

18

0 hozzászólás

Új előzetesen a Commandos: Origins

Az új trailer a játék pályáit mutatja be.

 

A ’90-es évek egyik legendás játéka volt a Commandos, amely egy kiegészítőt és két folytatást ért meg. Később készült egy teljesen más stílusú negyedik rész is, de aztán semmi több. Ennek már több évtizede, most viszont készülhetnek a rajongók, mert a Kalypso Media és a Claymore Game Studios jóvoltából készül a Commandos: Origins, amely új előzetest is kapott.

 

A játék a második világháborúban játszódik, főhősei pedig egy különleges kommandó, amely fedett akciókat hajt végre a német hadsereg ellen. Mindegyik irányítható karakter más képességekkel és felszerelésekkel rendelkezik, ezekre támaszkodva kell lehetőség szerint csendben végezni az ellenséges katonákkal.
 


Az új előzetes a változatos pályákat mutatja be. Küldetéseink során megfordulunk majd Észak-Afrikában, a Skandináv hegyvidéken, német tengeralattjáró-bázison, katonai iparlétesítményekben és persze Európa háború sújtotta vidékein is. Mindez meglehetősen változatos terepet kínál majd a lopakodásra és taktikázásra.

 

A Commandos: Origins nagyon kemény fába vágta a fejszéjét, mert egy egész műfaj megteremtőjének nyomdokaiba kell lépnie. A vizuális stílussal nem lesz gond, már csak az a kérdés, hogy a pályák és a küldetések felépítése megüti-e a mércét. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg, csupán azt, hogy valamikor idén PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!