Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

28

0 hozzászólás

Szállodát építhetünk a Hotel Architectben

A játék korai változata hamarosan elrajtol.

 

A Pathos Interactive évek óta dolgozik legújabb játékán, amely a közeljövőben révbe érhet. A Hotel Architect egy ősrégi, de nagyon bevált receptet követ, és egy az utóbbi években újra egyre inkább divatba jövő műfajban indul.

 

A játékosok egy szálloda tulajdonosának bőrébe bújhatnak. Ennek megfelelően az ő feladatuk lesz minden, ami a hotellel kapcsolatos. Meg kell tervezniük az épületet, majd annak belső kialakítását is. El kell helyezni a különböző kiszolgáló helyiségeket, a szobákat, az éttermet és egyebeket. Gondoskodni kell a megfelelő belső dekorációról is.
 


De nem elég csak felépíteni a hotelt, annak működéséről is gondoskodni kell. A vendégek különféle igényeket támasztanak, amelyeket a legjobb minőségben kell kiszolgálni. Ehhez megfelelő személyzetre van szükség, menedzselni kell a napi teendőket és hasonlók.

 

A Hotel Architect mindezt meglehetősen lazán, viccesen tálalja. A karakterek olykor vicces helyzetekbe kerülnek, például beragadnak egy mosógépbe. A játék első körben early accessben fog megjelenni valamikor a közeljövőben, de ennek pontos dátuma még nem ismert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!