Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

29

0 hozzászólás

Rövid videóban mutatta meg magát a STALKER 2: Heart of Chornobyl

A régóta várt FPS jelen állás szerint szeptemberben debütálhat.

 

A STALKER: Shadow of Chernobyl arról volt híres közel húsz évvel ezelőtt, hogy hosszú évekre nyúlt a fejlesztése. A folystatás sem hazudtolja meg magát, hiszen a STALKER 2: Heart of Chornobylon már több mint tíz éve dolgozik a GSC csapata. Most egy rövid videóban emlékeztettek, hogy a projekt még mindig fut.

 

Az alábbi video az egy perces hosszt sem éri el, de ezzel együtt is nagyon tartalmas. Elsősorban a lezárt zónát mutatja be, annak néhány hátborzongató helyszínével. A video elején és végén karakterünk egy másik sztalkerrel egy toronydaru tetején áll, a háttérben pedig az erőmű húzódik.
 


A videóban láthatjuk az elhagyatott Pripyat városát, majd közelebbről egy iskola épületét, egy emlékművet és az ikonikus óriáskereket is. A grafika elképesztő, még ebből a rövidke előzetesből is olyan atmoszféra árad, amitől borsódzik az ember háta.

 

A STALKER 2: Heart of Chornobyl PC-re és Xbox Series X-re készül. Ha hinni lehet fejlesztőknek, akik már számtalan alkalommal halasztották el a premiert, a megjelenésre idén szeptember 5-én kerül majd sor. De nem fogadnánk rá túl nagy tételben, hogy ez valóban így is lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!