Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

29

0 hozzászólás

Hobbitszimulátor lesz a Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game

Az irodalmi klasszikus egyik legszebb vidékén játszódik a mókásnak ígérkező játék.

 

A Weta Workshop csapata úgy döntött, hogy Tolkien korszakalkotó műve, A Gyűrűk ura alapján készítenek játékot. Nem ők az elsők, de az ő játékuk garantáltan különbözik mindentől, ami korábban megjelent. A Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game ugyanis egy életszimulátor.

 

A játékosok a hobbitok békés-mókás hétköznapjaiba csöppennek. Meg kell alkotniuk a saját karakterüket, akinek aztán egyengetni kell az életét. A Megye egy meseszép hely, ami tele van érdekes helyszínekkel. Ezek felfedezése mellett gondoskodni kell hobbitunk igényeinek kielégítéséről is.
 


Vagyis a mindig tele éléskamráról, a kényelmes hobbitlakról valamelyik domb oldalában és persze a sok-sok pipázásról. Kalandról szó sem lehet, itt nincs harc, nincsenek orkok, sem nazgulok. Vannak helyette ünnepségek, pecázás és sok más békés tennivaló.

 

A Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game valóban egyedi élmények ígérkezik. A játék PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre is el fog készülni, de azon túl, hogy valamikor idén jelenhet meg, közelebbit egyelőre nem tudni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!