Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

25

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Razer Viper V3 Pro

A gyártó legújabb egere nem olcsó, de cserébe könnyebb és formásabb elődjénél.

 

Bár az egerek piacán megszámolni is nehéz, hány gyártó termékei közül válogathatunk, vannak igazi veteránok is. Ilyen többek közt a Razer is, amely évtizedek óta a gamerek egyik elsőszámú választása. A gyártó most mutatta be legújabb zászlóshajónak szánt egerét, a Razer Viper V3 Prót.

 

Az egér a gyártóra jellemző formavilágot követi, szimmetrikus kialakítást kapott. A ház valamivel nagyobb és magasabb az elődjénél és mentes mindenféle felesleges sallangtól, így az RGB-világítástól is. Az egér mindössze 55 grammot nyom a mérlegen, amivel jogosult a pehelysúlyú kifejezésre.
 


Az eszköz belsejében egy csúcskategóriás szenzor dolgozik, a Focus Pro 35K névre keresztelt egység egészen 35 ezer cpi-ig skálázható. Vélhetően egyébként egy fazonra szabott PixArt PAW 3950 szenzorról van szó. A két fő klikk alatt a Razer saját gyártású optikai kapcsolói lapulnak, amelyek az ígéretek szerint 90 millió kattintásig nem fognak hibázni.

 

A Viper V3 Pro vezeték nélkül 2,4 GHz-en vagy a mellékelt HyperSpeed vevőn keresztül kommunikál, de természetesen kábellel is használható. A telep a legalacsonyabb beállításokkal 95 órát is bír, de magasabb polling rate (ez akár 8000Hz is lehet) ez 17 órára zuhan. A Razertől már megszokhattuk, hogy vastagon fog a tolla az árcédulán, ez most is így van: az egérért 180 eurót kérnek el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!