Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

16

0 hozzászólás

Furcsa játékmenete lesz a Children of the Sunnak

A játékosok egy mesterlövésszel mindig csak egyszer lőhetnek, úgy kell eltalálni mindenkit.

 

Az indie projektek mindig izgalmasak, főleg, ha egyetlen fejlesztő dolgozik rajtuk. Ilyen a Children of the Sun is, amely hamarosan megjelenik. Egyetlen német fejlesztő, René Rother munkája, aki egészen érdekes koncepciót álmodott meg.

 

A Children of the Sun főhőse egy lány, akinek egy szekta átmosta az agyát. Miután megszökik tőlük, bosszút forral. A lány kiképzett mesterlövész, de van egy titka: képes telepatikusan irányítani a kilőtt golyót. Ez pedig az egész játékmenetet egészen új és egyedi mederbe tereli.
 


A játékosok minden pályát egyfajta fejtörőként foghatnak fel. Először is lopakodniuk kell, hogy megtalálják a megfelelő szöget a tüzeléshez. Viszont minden pályán csak egyetlen golyót lőhetnek ki, majd azt telepatikus úton úgy kell irányítaniuk, hogy minden célpontot eltaláljon.

 

A Children of the Sun mindezt egészen stílusos vizuális körítéssel tálalja. Már a megjelenésére sem kell sokat várnunk, a premier ugyanis április 9-én esedékes. A játék kizárólag PC-re készül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!