Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

18

0 hozzászólás

Bulis játék lesz a The Smurfs – Village Party

Ötvenféle minijáték és sztori mód is várja a játékosokat a készülő partyjátékban.

 

Több generáció nőtt már fel a Hupikék Törpikék meséken. De közülük is elsősorban a fiatalabbakat célozza a Microids és a Balio Studio készülő új játéka, a The Smurfs – Village Party. Egy partyjátékról van szó, amelyben több tucat mókás minijáték várja a résztvevőket.

 

A játék története szerint Törpapa megszervezi Aprajafalva legnagyobb buliját, amelyre meg kell hívni a falu összes törpjét. Ez lesz a dolgunk a játék sztori módjában, ahol Hókuszpók is jelen lesz, hiszen mindenáron meg akarja majd akadályozni a bulit. A kalandok során száz ismert törppel fogunk találkozni, közülük tizenkilencet lehet majd irányítani is. Helyszínből pedig tíz kerül a játékba, köztük Aprajafalvával vagy épp Hókuszpók várával.
 


A minijátékok száma egészen magas lesz, hiszen ötven különböző kerül a játékba. Lesz köztük sport, gyorsasági, szerencse, ügyességi és memóriajáték is. Mindezt természetesen a legnagyobb élmény barátainkkal vagy a családdal együtt játszani, amit akár négyen is megtehetünk majd egyszerre.

 

A The Smurfs – Village Party PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is elkészül. A premier sincs már nagyon messze, hiszen a tervek szerin június 6-án lesz esedékes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!