Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Yi Outdoor Wi-Fi IP kamera fehér (YIOUTD1080WH / YHS.3017)

Jótállás: 1 év

Rendelhető


34 290 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 31 890 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Maximum felbontás 2 MP
Maximum frame ráta 20 FPS
Forgatható nem forgatható (fix)
Látószög 110°
Zoom Fix
Éjjellátó igen
Hálózat vezeték nélküli
Titkosítás WEP, WPA, WPA2
Beépített tároló opcionális
Video tömörítés H.264
Képérzékelő CMOS
Kivitel Kültéri
Méret 138 x 68 x 70 mm
Tömeg 252 g

Yi Outdoor Wi-Fi IP kamera fehér (YIOUTD1080WH / YHS.3017)

Tulajdonságok:

Több mint egy kamera – A YI több éves kutatás-fejlesztési projektjének eredménye a YI Outdoor kamera. Gyönyörűen megmunkált és precízen összeszerelt kamera – a legmodernebb technológiával ötvözve. Ez nem csak egy kamera – ez egy személyi őr!

A YI Outdoor kamera ellenáll a szélnek és az esőnek, hogy biztonságot és a megbízhatóságot szolgáltasson. Vízálló, porálló, ellenáll a mindig változó kültéri környezetnek.

A YI Outdoor kamerát arra tervezték, hogy ellenálljon a legtöbb környezeti hatásnak, így könnyedén összeköt téged a külvilággal. Nem csak a ház bejáratát őrizheted, hanem garázsban parkoló autódat, vagy raktáradat is.

Kristálytiszta adás - mindig

Mindig résen van és riaszt, ha kell. A 1080p/20fps felbontás a YI Outdoor kamera videó minőséget még precízebbé és színhelyesebbé teszi. A H.264 kódolás, az automatikus fehéregyensúly-beállítás és a nagy teljesítményű dinamikatartomány-feldolgozás még biztonságosabbá, még hatékonyabbá teszi a kamera használatát.

Széles látótér

A YI Outdoor kamera az emberi szemhez hasonlóan 110°-os látószöggel rendelkezik. A 3.9 mm-es minimális fókusztávolság a flexibilis felfogató segítségével állítható bármely irányba.

A nyugodt alvásért

Az éjszakai égbolt csodálatos, de az utcák veszélyesek is lehetnek. Engedd, hogy a YI Outdoor kamera biztosítsa számodra a nyugodt alvást. A 12 db. 850 nm-es infravörös éjszakai LED automatikus színváltást biztosít alacsony megvilágítás mellett, 20 képkocka/másodperces sebességgel, szellemkép vagy utánhúzás nélkül. Az infra LED-ek akár 15 méteres távolságban is hatékonyak.

Tolvaj veszély

Változtasd meg a kamera beállításait a YI Home alkalmazáson keresztül, és a YI Outdoor kamera érzékelni fogja a veszélyt. A nagy teljesítményű hangszóró azonnal figyelmeztető hangot ad ki hogy elijessze a hívatlan vendégeket. Soha nincs elég korán ahhoz, hogy gondoskodjunk egy biztonságosabb világról!

Bármilyen legyen is a mozgás, a kamera figyel

Egy gyors tempójú világban, csak a nyugodt ember képes észlelni a csendes mozdulatokat.

Nagyon magas érzékenységű, intelligens algoritmusokat használva a YI Outdoor kamera támogatja a testreszabható riasztásokat, mozgásérzékelést, időzített megfigyelést és a riasztás érzékenységét is, hogy csak akkor küldjön push üzenetet a telefonodra, ha valóban azt akarod, hogy értesítsen.Az optimalizált, intelligens mozgásérzékelési algoritmus hatékonyan csökkenti a nem kívánt riasztások arányát.

Könnyedén telepíthető

Csupán három egyszerű lépés hogy a kültéri kilátásodat csatlakoztasd a YI Home alkalmazáshoz, aztán nézheted a kilátást bárhonnan, bármikor, a mobilodon vagy Windows-os számítógépeden, hiszen a YI Home alkalmazás már nem csak mobilon elérhető, hanem a PC-dre is megérkezett. Ellenőrizd a kamerákat a letölthető PC-s program segítségével, így sosem leszel túl távol az otthonodtól. A munkahelyeden is kényelmesen használható, hiszen Windows-os notebookra vagy PC-re könnyedén telepíthető, és az élő adást is egyszerűen követheted.

A 3 méteres tápkábel, az USB csatlakozó és a professzionális hálózati adapter leegyszerűsíti és könnyebbé teszi a telepítést. Más kültéri kamerák esetében megkövetelt, külön megvásárolható kábelek helyett csak vezesd végig a falon a kábelt e legközelebbi konnektorig.

Javasolt memóriakártya típusok

A magas minőségű felvételi teljesítmény érdekében az alábbi memóriakártya márkákat és típusokat ajánljuk a YI Outdoor kamera használatához. Természetesen a kamera a legtöbb nagy sebességű Class10, UHS-1 és UHS-3 microSD memóriakártyával kompatibilis 8-32 GB kapacitás között.

További tulajdonságok:

  • Anyaga: ABS ipari műanyag
  • Szenzor: CMOS, FullHD 1920x1080 felbontás
  • Képátvitel: Max. 1080p/20fps 1,5 mbps változó bitráta támogatott
  • Éjszakai üzemmód: 12 db. 850 nm infravörös LED
  • Beépített mikrofon és hangszóró
  • WLAN: 802.11bgn 2.4 GHz
  • Behatásvédelem: IP65

A termék gyártója: Yi

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Bolt nyitás: Május 6.   Részletek
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb szerda (05.08)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 31 890 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You