Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Sony Uncharted Collection PS4 játék

Jótállás: Nincs

Rendelhető


7 510 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 6 985 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Platform PS4
Kategória Akció-kaland
Korhatár 16+

Sony Uncharted Collection PS4 játék

Tulajdonságok:

A PlayStation egyik legsikeresebb exkluzív videojátékaként a Naughty Dog által megalkotott Uncharted-sorozat, más népszerű címekhez hasonlóan - The Last of Us, God Of War 3 – újrafeldolgozva, kicsinosítva megjelenik az újgenerációs PlayStation konzolon is.

Az Uncharted The Nathan Drake Collection ugyanis PS4-re is leszállítja a teljes trilógiát, ezáltal most végre a Sony új konzolján is átélhetjük az Uncharted: Drake’s Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves és az Uncharted 3: Drake’s Deception történetét, amelyek mindegyikében izgalmas kalandok sokasága vár ránk Nathan Drake oldalán. A kollekció egyik legfontosabb újdonságát az jelenti, hogy a készítők alaposan kicsinosították mindhárom játék grafikáját, ezáltal még a legendás első epizód is 1080p-ben, masszív 60fps-sel fut majd, méghozzá szebb fényekkel, illetve részletgazdagabb textúrákkal és modellekkel.

A gyűjteményes kiadásban helyet kapott mindhárom játék rendelkezik továbbá egy Photo Mode-dal, aminek következtében a nagy izgalmakat végre meg is örökíthetjük az utókor számára, de nem kell csalódniuk azoknak sem, akik kincsek mellett trófeákra vadásznának, hiszen a meglévők mellett rengeteg új trófea is érkezett. Ez azonban még mindig nem minden, aki ugyanis úgy dönt, hogy megvásárolja az Uncharted The Nathan Drake Collection-t, garantált hozzáférést kap majd az első igazi újgenerációs epizód, avagy az Uncharted 4: A Thief’s End béta tesztjéhez. A Special Edition változatban ráadásul különleges fémdobozban kapjuk a szoftvert, extraként pedig matricát és The Art of the Uncharted Trilogy artbookot is kézbe kapunk.

Az Uncharted-sorozat egyébiránt a Tomb Raider-széria mellett az utóbbi évek egyik legsikeresebb kincsvadász akciókalandja, amelyben Nathan Drake oldalán rengeteg izgalom és veszély vár ránk, méghozzá a világ számos pontján. A külsőnézetes akciókat és változatos fejtörőket kínáló sorozat első részében így az Amazonas trópusi esőerdői várnak majd ránk, és míg a folytatásban Tibet hegyein és Borneó dzsungeljeiben kutakodunk ősi ereklyék után, addig a harmadik epizódban már Londont, Kolumbiát, Franciaországot, Szíriát és még Jement is megjárhatjuk majd.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.04)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 6 985 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You