Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Sony DVP-SR760HB DVD lejátszó fekete (DVPSR760HB.EC1)

Jótállás: 1 év

Rendelhető


19 960 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 18 565 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Video kimenetek HDMI
Támogatott formátumok DivX, XviD
AVI
MPEG 4
MP3
WMA
JPEG
Lejátszható médiák CD-R, CD-RW
DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
DVD+R DL, DVD+RW DL
Audio CD
VCD, SVCD
Csatlakozók USB
Szélesség 270 mm

Sony DVP-SR760HB DVD lejátszó fekete (DVPSR760HB.EC1)

Tulajdonságok:

Nézze új szemszögből kedvenc filmjeit

Tökéletes választás azoknak, akik hatalmas DVD-gyűjteménnyel rendelkeznek, vagy filmjeiket személyi számítógépen, illetve memory stick kártyán tárolják. A lejátszó a magával ragadó vizuális élmény érdekében intelligensen átalakítja a hagyományos felbontású filmeket. Az eredmény az egyenletesebb képhatás és a majdnem HD minőség.

DVD-nézés csaknem HD-minőségben

Élvezze régi kedvenceit jobb minőségű képekkel vagy napjaink kasszasikereit tisztább, élesebb, élettelibb megjelenésben. Az új rendszer csaknem 1080p Full HD minőségűre képes felskálázni a hagyományos felbontású DVD-ket, így lenyűgözően intenzív, magával ragadó élményben lehet része.

Szabadítsa ki kedvenc filmjeit és zenéit a számítógépről

Böngéssze végig mappáit, és próbálja ki, hogyan festenének régi kedvencei nagyképernyőn, surround hangzással – az USB-port segítségével. Ha csatlakoztatja a laptopját, vagy áttölti a fájlokat egy pendrive-ra, pillanatok alatt elérheti műsortárát.

A rendezettebb környezetért

Felejtse el a felesleges vezetékeket! A HDMI®-funkciónak köszönhetően elegendő egyetlen kábelt csatlakoztatni, és máris élvezheti a kiváló minőségű képet és hangot. A kisméretű, letisztult formájú lejátszó kis helyen is kiválóan elfér.

  • Élvezze a tisztább, élesebb képet és hangot - A HDMI® kimenetnek köszönhetően HD minőséget megközelítő kép- és hangminőségben élvezheti DVD-it.
  • Formátumok széles körét képes lejátszani - Sokféle forrásból játszhat le tartalmat, többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, lineáris PCM és Xvid.
  • Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal - A normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, valamint képeket. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.
  • Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét - Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.
  • Vetítse le saját diasorozatát zenei aláfestéssel - A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.
  • Élvezze zenéit ugyanolyan minőségben, mint a filmeket - Ha kedvenc CD-jét a házimozi-rendszeren játssza le, egyedülálló, az egész teret betöltő hangzásban lehet része. Ha a műsorszámokat USB-tárra menti, utazás közben is élvezheti őket.
  • Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel - Indítsa el a lejátszást, vagy módosítsa a rendszer beállításait a tv távvezérlőjével, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.
  • Helytakarékos, kompakt kialakítás - A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (04.30)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 18 565 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You