Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Sony BDP-S6700 Bluray lejátszó (BDPS6700B.EC1)

Jótállás: 1 év

Rendelhető


59 970 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 55 770 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Lejátszható lemez 3D Blu-ray Blu-Ray 3D, Blu-Ray
Lejátszható lemez Blu-ray HDMI
Koaxiális kimenet Blu-Ray 3D
Mélység Blu-Ray

Sony BDP-S6700 Bluray lejátszó (BDPS6700B.EC1)

Tulajdonságok:

4K felskálázás az élethűen tiszta képért

Próbálja ki kedvenc filmjeit a Full HD felbontás akár négyszeresét nyújtó 4K felskálázással. Kompatibilis tv-hez csatlakoztatva egy fejlett videoprocesszor a normális videókat olyan jellé alakítja, amely közelebb áll a 4K felbontáshoz (3840 x 2160). Nyolcmillió pixeles képeivel a felvételei élesebbé és részletgazdagabbá válnak, és a magasabb képminőség révén közelebbről is nézheti a képernyőt, így még moziszerűbb élményt átélve.

Dolby® TrueHD a rendező által elképzelt hangzásért

Élvezze a Dolby® TrueHD rendszer nyújtotta páratlan hangminőséget, amely veszteségmentes hangzást biztosít filmek és zenék esetében egyaránt. Azáltal, hogy reprodukálja a stúdióban rögzített mesterszalagokon hallható minőséget, Blu-ray Disc™ lemezekhez, DVD-khez és letöltött tartalmakhoz is páratlanul valósághű hangvisszaadást biztosít.

DTS-HD™ a stúdiominőségű precizitásért

Élje át a precíz és részletgazdag otthoni hangrendszer élményét. A DTS-HD™ Master Audio segítségével kedvenc Blu-Ray Disc™ lemezeinek és streamelt filmjeinek zenéit eredeti, tömörítetlen formátumban hallgathatja – ahogyan a rendező megálmodta. A nagy felbontású DTS-HD™ hang ezen kívül rendkívüli részletgazdagsággal adja vissza a zenei előadások hangzását, így minden hangjegy szinte stúdiominőségben hallatszik.

A TRILUMINOS™ életre kelti a színeket

Fedezze fel a valósághű színeket és tónusokat. A TRILUMINOS színek szélesebb látható színspektrumának köszönhetően élethűbbé válnak az árnyalatok és textúrák. A nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Az arcok a hűen reprodukált bőrtónusoknak köszönhetően sokkal szebben jelennek meg.

Merüljön el a Full HD 3D világában

Tekintse meg a 3D Blu-ray Disc™ filmeket Full HD minőségben – ehhez egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a lejátszót egy 3D-kompatibilis HD tv-hez HDMI-kábel segítségével. Amellett, hogy az összes 3D Blu-ray lemez tartalma még élethűbben és tisztábban jelenik meg, a Blu-ray Disc™ lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet biztosít.

Csatlakozzon otthoni hálózatához a DLNA segítségével

A DLNA (Digital Living Network Alliance) az adatok otthoni hálózatokon keresztül történő megosztására vonatkozó iparági szabvány. Ilyen módon egyszerűen átviheti kedvenc számait, filmjeit és képeit a DLNA-t támogató készülékek között, legyen az tévékészülék, számítógép, hordozható kiszolgáló vagy játékkonzol.

Egyenletes videostreaming kétsávos Wi-Fi® kapcsolattal

Élvezze a kétsávos Wi-Fi® nyújtotta egyenletes és gyors böngészést. A Blu-ray Disc™ lejátszó egyedülálló Wi-Fi® modullal rendelkezik, amely optimális elhelyezkedésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi® esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, így nagyobb tartományban élvezheti az egyenletes videostreaminget és a gyors böngészést otthonában.

Képernyőtükrözéssel megoszthatja az okostelefonja tartalmát

Élvezze az okostelefon és a tablet tartalmát extra méretben a Miracast™ segítségével.style name="sup"3/styleAz eszköz képernyőjének a nagyképernyős televízióra történő tükrözéséhez egyszerűen párosítsa az eszközt, és máris megjelenítheti a tévén az online filmeket és tévésorozatokat, az eszközön tárolt fotókat és videókat, valamint kedvenc alkalmazásait. A csatlakoztatás Wi-Fi Direct™ segítségével történik, így Önnek még Wi-Fi® hálózatra sem kell csatlakoznia a kedvenc tartalmai megosztásához.

Az IP Content Noise Reduction PRO funkció élesít és finomít

A különböző képtechnológiákat egyesítő IP Content Noise Reduction PRO segítségével mindent tisztán láthat. A zajcsökkentés javítja az alacsony felbontású webes videók minőségét, míg a HD Reality Enhancer pixelről pixelre kielemzi a képet a még tökéletesebb textúra- és a színminőség érdekében. Élvezze a Pure Picture Control által nyújtott nagyobb kontrasztú, élethűbb képeket, valamint az egyenletes színátmenet a Super Bit Mapping segítségével.

Gyors, intuitív grafikus kezelőfelület

A grafikus felhasználói felülettel egyszerűen megtalálhatja a keresett alkalmazásokat és funkciókat. A könnyen navigálható panelek kiváló böngészést biztosítanak a tévéképernyőn. A speciális tartalommegosztásnak köszönhetően az egyik oldalon a kiemelt alkalmazások, a másikon pedig kedvenc alkalmazásai találhatók. Minden rendezett, és gyorsan elindítható.

A Video & TV SideView alkalmazás még teljesebb vizuális élményt biztosít

Használja tabletjét vagy okostelefonját (Android vagy iOS) a tv-készüléke vezérléséhez, böngéssze a csatornákat és tudjon meg többet az éppen megtekintett műsorról az élmény megszakítása nélkül. A Video & TV SideView alkalmazással a közösségi térbe is beléphet: írjon Twitter™ üzenetet egy sorozatévad izgalmas befejező részével kapcsolatos véleményéről, vagy nézze meg valós időben, hogy mit ír kedvenc műsoráról a többi rajongó.

Kiváló teljesítmény kétmagos processzorral

A nagy teljesítményű kétmagos processzor gyors, akadásmentes működést biztosít. A honlapok gyorsabban betöltődnek, a filmek és a YouTube™-videók hamarabb elindulnak, és a lejátszás érezhetően gördülékenyebben megy. Még a menüben való lépkedés is gyorsabb, így teljes mértékben a szórakozásra koncentrálhat.

USB plug and play

Életre kelti filmjeit és fényképeit. Csak illessze USB-meghajtóját az előlapon lévő USB-portba, és képeit és videóit máris megjelenítheti a tévén.

Vezeték nélküli átvitel Bluetooth segítségével

Vezeték nélkül streamelheti kedvenc zeneszámait és alkalmazásait a Bluetooth® segítségével. Az okostelefon vagy tablet Blu-ray lejátszóval történő párosításával közvetlenül az adott eszközről hallgathatja zenéit, illetve vezérelheti a lejátszási listákat és a hangerőt.

Digital Music Enhancer technológia a tisztább, gazdagabb hangzásért

Leheljen új életet a digitális zenéibe a Digitális zenejavító technológia segítségével, amely három Sony audiotechnológia ötvözeteként gondoskodik a részletek helyreállításáról és a hangerőugrások elkerüléséről. Az eredmény magával ragadó hangzás, valamint a párbeszédek, filmek és zenék lenyűgöző hatást kiváltó élménye.

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Engedje, hogy ugyanaz a nagyszerű zeneszám kövesse szerte a házban a SongPal alkalmazás (3.0 verzió) által vezérelt többhelyiséges zenehallgatásnak köszönhetően. A SongPal Link alkalmazással csoportosíthatja a kiválasztott Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat Blu-ray lejátszójához, hogy a különböző zenei szolgáltatásokból, számítógépről vagy DLNA hálózatról streamelt zene otthona különböző helyiségeiben szólalhasson meg.

Műszaki adatok:

  • Méretek: (Sz x Ma x Mé) 255 x 39 x 192 mm
  • Tömeg: 0,9 kg
  • Lejátszás: ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrendű
  • 2D›3D átalakítás: igen
  • Super Scaler (felskálázás precíziós CinemaHD felbontásra): igen
  • Deep Color: igen (16 bit)
  • 24p True Cinema™: igen
  • NTSC/PAL: igen/igen
  • DVD 24p kimenet: igen
  • HDMI: igen
  • Koaxiális, optikai: igen, nem
  • Képernyővédő / Egyszerű telepítés / PhotoTV HD: nem / igen / nem
  • Gyerekzá: igen
  • USB-bill. (csak 101) / Aut. készenlét: igen (csak 101) / igen
  • Beépített Wi-Fi®: igen (2,4 GHz, 5 GHz) MIMO technológiával
  • Diavetítés zenével: igen (CD, USB)
  • Live Streaming / Felirat / Ajánlás: igen/igen/igen
  • BRAVIA® Sync: igen
  • Firmware-frissítés: igen (hálózat, USB)
  • Entertainment DataBase Browser: igen
  • Gracenote: igen
  • Webböngésző: igen
  • TV SideView távvezérlő: igen
  • Bemeneti és kimeneti csatlakozók: HDMI®-kimenet (1 hátsó), koaxiális audiokimenet (1 hátsó), USB-bemenet (1 elülső), Ethernet csatlakozás (1 hátsó)
  • Teljesítményfelvétel: 12 W
  • Teljesítményfelvétel (készenléti mód): 0,25W

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (04.26)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 55 770 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You