Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Pure Farming 2018 (PC)

Jótállás: Nincs

Rendelhető


1 480 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 1 375 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Platform PC
Kategória Szimulátor
Korhatár 3+

Pure Farming 2018 (PC)

Tulajdonságok:

Használd a legújabb technológiát és a legfejlettebb, licencelt mezőgazdasági gépeket a modern gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatok elvégzéséhez. Utazgass Európa, Ázsia és Észak-, illetve Dél-Amerika országai között, és termessz helyi növényeket, például kendert, kávét és olívát. Játssz a saját stílusodban a három egyedi játékmód jóvoltából, amelyek a szimuláció veteránjainak és a gazdálkodós játékok újoncainak egyaránt sok-sok órányi szórakozást garantálnak.

  • Teljes élmény – Ismerkedj meg a modern gazdálkodás szinte minden oldalával, köztük az állattenyésztéssel, a gyümölcsösök gondozásával, az üvegházakkal, a földműveléssel és a környezetbarát energiaforrásokkal.
  • 100%-ban licencelt munkagépek – Vezess valósághűen ábrázolt mezőgazdasági gépeket, köztük olyan piacvezető gyártók járműveit, mint a Zetor, a Landini, a McCormick, a Gregoire, a DAF és a Mitsubishi. Az utolsó részletig pontosan ábrázolt, valószerű súllyal és fizikaprogramozással megjelenített gépek életszerű, élményekben gazdag módon mutatják be a modern farmokon zajló munkát.
  • Globális gazdálkodás – Utazgass az Olaszországban, Kolumbiában, Japánban és az egyesült államokbeli Montanában található farmjaid között. Termessz egyedi, régióspecifikus növényeket, és használj gazdálkodási szimulációkban korábban sohasem látott, speciális gépeket, köztük rizsvetőt és kenderbetakarítót.
  • Gazdálkodás mindenkinek – Három különböző játékmód a különféle játékstílusok kedvelőinek. Élvezd a saját farm működtetésének kihívásait és szabadságát Free Farming módban, sajátítsd el a mezőgazdaság alapjait My First Farm módban, vagy tedd próbára szaktudásodat a feladatközpontú Farming Challenges módban.
  • A természet szépsége – Gyönyörködj négy földrész lélegzetelállító tájaiban valósághű, kiváló minőségű grafika mellett.
  • De mi az a "coduplavé"? - Ilyen kérdéseket sosem kell majd feltenned, hiszen a játék magyar nyelven érkezik. Neked már csak a farm felvirágoztatására kell majd koncentrálnod, nem a szótárra!

 

 


A termék gyártója: Techland

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (05.01)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (05.01)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (05.01)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (05.02)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 1 375 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You