Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Philips Hue WaC Discover kültéri LED lámpa (17435/30/P7 / 915005731401)

Jótállás: 2 év

Rendelhető


100 690 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 93 640 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Feszültség 24 V
Fogyasztás 15 W
Színhőmérséklet 2000 K - 6500 K
Élettartam óra 25 000 óra
Fényerő 2300 Lm
Ledek száma 2 LED
Magasság 219 mm
Szélesség 206 mm
Hosszúság 266 mm
Felhasználási hely Kültéri

Philips Hue WaC Discover kültéri LED lámpa (17435/30/P7 / 915005731401)

Tulajdonságok:

Különleges fény különleges alkalmakra

Családi alkalom, vagy éppen barátok érkeznek? Állítsa be a kültéri fényeket az alkalomnak megfelelően! Akár egy hangulatos vacsora az erkélyen, grillezés a kertben, vagy parti a hátsó udvarban - egy csepp varázslatot mindig hozzáadhat a Philips Hue használatával. Készítsen színes fénybeállításokat vagy lassan mozgó dinamikus hatásokat, hogy a legteljesebb élvezetet nyújthassák ezek a különleges pillanatok.

Lazuljon el meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel

Tegye szebbé az estéit a Philips Hue kültéri világítással. Állítsa be a megfelelő hangulatot a teraszán, az erkélyen vagy a tornácon, és élvezze a pihenést. Élvezze a fehér fény árnyalatait a nyári nap meleg, fehér fényétől a tél jeges hófehér színéig, az évszakok hangulatának megfelelően.

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a Bridge rendszerhez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy illessze hozzá a beltéri kapcsolókat a rendszeréhez a fények módosításához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, amelyekkel hanggal vezérelheti a lámpáit.

Fesse át külső területeit 16 millió színnel

A Philips Hue kültéri világítással nincsenek korlátok, a varázslat megvalósítható! Játsszon el a 16 millió színnel és a fehér fény minden árnyalatával a kívánt hatás létrehozásához. Megvilágítással emeljen ki tárgyakat, fákat vagy utakat. Használja a Hue alkalmazást, mentse el kedvenc fénybeállításait, és ujjának egyetlen érintésével hívja elő őket, amikor csak akarja.

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

Időzítők beállítása a kényelem érdekében

Élvezze a hosszú, szabadban töltött estéket, fejezze be a kerti munkát, vagy vigye ki a szemetet naplemente után. Programozza Philips Hue rendszerét a világítás be- és kikapcsolására egy megadott menetrend szerint, vagy aktiválja a napnyugta/napkelte programot. Természetesen hasonló módon lehet a fényeket kikapcsolni vagy tompítani is. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy bekapcsolva felejtette-e a világítást otthon.

Időjárásálló (IP44)

Ezt a Philips Hue kültéri lámpatestet kifejezetten kültéri használatra tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a megfelelő üzembiztonság érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a bármilyen irányból ráfröccsenő vízzel szemben. A termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas; ideális fényforrás.

Kiváló minőségű alumínium, és kiváló szintetikus anyagok

A termékek kimondottan kültéri használatra készültek. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a kültéri körülmények közötti legjobb teljesítmény elérése érdekében; az anyagokat intelligens módon használjuk fel, a rádiófrekvencia optimalizálására.

Nagy teljesítményű világítás

A Philips Hue lámpa LED-es fényforrása a kert nagy részét megvilágítja. Az erős fénnyel megvilágított kocsibehajtójához, járdájához, első és hátsó ajtójához vezető utat könnyen megtalálhatja a megfelelő lámpa kényelmét élvezve. A nagy teljesítményű Philips Hue lámpának köszönhetően mindig tisztában lehet azzal, hogy mi zajlik a háza körül.

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

Világítsa ki kertjét, és nézzen körül benne. Ha kültéri fényforrásait rákapcsolja a Hue Bridge rendszerre, ízlése szerint tudja szabályozni a kültéri fényeket. A Philips Hue kültéri érzékelővel vagy a beltéri világítás távvezérlési lehetőségeivel, például a Philips Hue alkalmazással vagy hangvezérléssel (Amazon Alexa, Apple HomeKit vagy Google Segéd) a kültéri világítást is szabályozhatóatja. Készíthet és futtathat olyan világítási programot, amely azt a látszatot kelti, hogy otthon tartózkodik. Irányítsa kültéri fényforrásait otthona kényelméből - vagy a világ bármely pontjáról.

Állítsa be úgy a világítást, hogy hazaérkezéskor fény köszöntse Önt!

Élje át a kényelmet, hogy a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik, és kikapcsolnak, amikor elmegy otthonról. Amikor az autóból kiszáll, vagy amikor belép az épületbe, mindenhol a megfelelő világítás komfortjával találkozik. Használja a Philips Hue kültéri érzékelőt, vagy állítsa be a Hue alkalmazásban az Otthon vagy a Távol módot, hogy bekapcsolja az összes lámpát, vagy rábízhatja a kapcsolást a Helymeghatározás módra, amelyhez még gombnyomásra sincs szükség. Ilyen egyszerű az egész.


A termék gyártója: Philips

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.26)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.26)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.26)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 93 640 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You