Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Philips AZ700T/12 hordozható CD lejátszó fekete-ezüst

Jótállás: 1 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. február 15

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
49 890 Ft

Philips AZ700T/12 hordozható CD lejátszó fekete-ezüst

Tulajdonságok:

Örömét lelheti az élet egyszerű dolgaiban, és átadhatja magát a kényelemnek. A kompakt és hordozható Philips CD Soundmachine egyszerűen kezelhető funkcióival tökéletes kényelemben élvezheti kedvenc zenéjét.

CD kevert lejátszása/ismétlése a személyes zenei élményhez

A „Kevert / Ismétlés” funkció segítségével elfelejtheti a mindig ugyanabban a sorrendben történő lejátszás unalmát. Miután feltöltötte kedvenc számait a lejátszójára, csak válasszon a „Kevert” vagy „Ismétlés” módok közül, hogy változatosságot vigyen a lejátszás sorrendjébe. Ismerje meg az újszerű és egyedülálló zenei élményt, amely hatalmába keríti minden egyes zenehallgatás alkalmával.

MP3-CD, CD és CD-R/RW lejátszás

Az MP3 az „MPEG-1 Audio Layer 3” kifejezést takarja. Az MP3 egy forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők, hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

Bluetooth™ zenestreamelés vezeték nélkül az okostelefonjáról

A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját a hangszóróból.

Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth párosításhoz

Párosítsa egyszerűen Bluetooth eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

A Bass Reflex hangsugárzó rendszer mély basszus hanghatást produkál egy kompakt hangszóródobozban. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben rezgésbe hozza a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszushang új dimenzióját hozza létre.

Kézreálló távvezérlő a fokozott kényelemért

A kézreálló távvezérlő nyújtotta kényelmet az ujjai alatt érezheti hátradőlve, pihenés közben.

20 programozható CD szám

A CD programozható lejátszás funkció segítségével mindig olyan sorrendben hallgathatja meg felvételeit, amilyenben szeretné.

Sztereó fejhallgató-csatlakozó a zene személyesebb élvezetéhez

Csatlakoztassa saját fejhallgatóját ehhez a Philips készülékhez, és élvezze egyedül a zenét, amikor jólesik. Kedvenc zenéjét nagyszerű hangminőségben hallgathatja, fejhallgatóját a készülékhez csatlakoztatva, anélkül, hogy másokat zavarna.

Tulajdonságok:

  • Lemezlejátszási módok: gyorskeresés előre/ visszafelé, következő/előző album keresés, következő/előző műsorszám keresése, ismétléses/ véletlen sorrendű/programozott
  • Hangrendszer: sztereó
  • Kijelző típusa: LCD kijelző
  • Hangerőszabályzás: forgatógomb (digitális)
  • Akkumulátor típusa: 6x C méretű (LR14)
  • Táplálás típusa: Váltakozó áramú/egyenáramú adapter
  • Betöltő típusa: felső
  • Távvezérlő

 


A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 46 400 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You