Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Philips 40233/30/P7 Hue Amaze LED lámpa fekete

Jótállás: 2 év

Rendelhető


116 890 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 108 710 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Philips 40233/30/P7 Hue Amaze LED lámpa fekete

Tulajdonságok:
Könnyű és vezeték nélküli szabályozás a fényerőszabályozó kapcsolóval (mellékelve)
  • A Philips Hue rendszerhez illeszthető elemes fényerőszabályozó kapcsolóval könnyen szabályozhatja fehér színű hangulatvilágítását. Ismételje ciklikusan a 4 különböző fénybeállítást egyszerűen a készülék gombjának megnyomásával, a fényerő erősítésével vagy tompításával, majd helyezze el a készüléket könnyen hozzáférhető módon. A kis méretű és elegáns kinézetű fényerőszabályozó kapcsoló bárhol elhelyezhető, nincs szükség vezetékekre. Használja távvezérlőként, vagy a falra helyezve világításkapcsolóként, és élvezze a megfelelő fénybeállítást a nap minden percében. Egy fényerőszabályozó kapcsolóhoz akár 10 Hue fényforrást is hozzárendelhet.
Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével
  • A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és frissüljön fel hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs is jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán aranyló fényt a nap tökéletes befejezéseként.
Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével
  • Csatlakoztassa a Philips Hue fényforrásokat a bridge-hez a rendszer végtelen lehetőségeinek feltárásához.
Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel
  • Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni.
Ébredjen fel és aludjon el természetes módon
  • A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ahelyett hogy egy ébresztőóra hangos zajára ébredne. Kezdje napját a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.
Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt
  • A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.
Időzítők beállítása a kényelemért
  • A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.
Egyéni vezérlés
  • Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.
Magas fényerő
  • Kiváló minőségű világítás erős fénykibocsátással, bármilyen pillanathoz vagy feladathoz bőséges mennyiségű fényt biztosít.
Műszaki adatok:
  • Hálózati tápellátás: 220–240 V, 50–60 Hz
  • Fényforrás technológia: LED 24 V
  • Izzók száma: 1
  • Watt teljesítményű fényforrás mellékelve: 39 W
  • Színhőmérséklet: hideg fehér
  • A lámpa teljes fényárama: 3000 lm
  • Szabályozható fényerejű lámpatest
  • Élettartama: akár 25 000  óra
  • IP-kód: IP20, 12,5 mm-nél nagyobb tárgyak elleni védelem, víz ellen nem védett
  • Védelmi osztály: I - földelt
  • A fényforrás a következő teljesítményű hagyományos fényforrásnak felel meg: 204 W


A termék gyártója: Philips
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (05.06)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (05.06)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (05.06)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.06)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 108 710 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You