Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Lego City Undercover (PC)

Jótállás: Nincs

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. október 24

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
2 200 Ft
Platform PC
Kategória Akció
Korhatár 7+

Lego City Undercover (PC)

Tulajdonságok:

Csatlakozz a hajszához! A LEGO® CITY Undercover első alkalommal jelenik meg kurrens és következő generációs konzolokra. Az eddigi egyik legnagyobb LEGO videojátékban a játékosoknak Chase McCain rendőrtisztet irányítva kell álruhát ölteniük és elkapniuk a közismert – és nemrég megszökött – bűnözőt, Rex Fury-t, hogy véget vessenek az egész városban tomboló bűnözési hullámnak.

Ebben a nyílt világú LEGO kalandban a rajongók és újoncok egyaránt felfedezhetik LEGO® CITY nyüzsgő városának több mint 20 átkutatásra váró kerületét, tele elkapnivaló autó tolvajokkal, vezethető járművekkel, gonosz földönkívüliekkel, fergeteges filmreferenciákkal, megmentésre váró malacokkal és természetesen több száz gyűjthető tárggyal. Több mint 15 különleges megbízásán keresztül a LEGO CITY Undercover szellemes, eredeti történetmesélésével és a megszokott LEGO humorral garantált szórakozást nyújt minden játékosnak kortól függetlenül PlayStation®4 és Xbox One® platformokon egyaránt.

  • LÉGY LEGO CITY HŐSE: Bújj az álruhás rendőrtiszt, Chase McCain bőrébe és kutasd fel a gaztevő Rex Fury-t, majd vess véget az egész városban tomboló bűnözéshullámnak.
  • FEDEZD FEL A VÁROST: Több, mint 20 átkutatásra váró kerületével LEGO CITY városa csak arra vár, hogy bejárd emberektől nyüzsgő utcáit, elkapd a benne kószáló bűnözőket és megtaláld a több száz gyűjthető tárgyat.
  • VÁLJ AZ ÁLRUHÁK MESTERÉVÉ: A mindenben jártas Chase McCain nyolc álruha közül válogathat, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, és amiknek segítségével a város minden szegletébe képes bejutni, még olyan helyekre is, ahova egy átlagos rendőrtiszt soha.
  • TÖBB 100 JÁRMŰ: LEGO CITY utcáin minden jármű lefoglalható, így a játékosok a több mint 100 különböző jármű közül válogatva sportkocsik, motorok, helikopterek és sok más kormánya mögé ülve vadászhatják le a bűnözőket, vagy egyszerűen járhatják be a várost és nézhetik meg látványosságait.
  • KÜZDJ A BŰNÖZÉS ELLEN: Lásd el a bűnözők baját közelharcban, vagy tartóztasd le a rosszfiúkat Chase praktikus kampó ágyúja és bilincse segítségével.
  • A CSAPAT: Chase mellett feltűnik még Frank Honey rendőrtiszt, Dunby Rendőrkapitány, Natalia Kowalski mentős és sok más karakter, de ez csak néhány példa a kalandozásod során megismert, több mint 300 feloldható és irányítható karakterből.
  • HUMOR, HUMOR és HUMOR: Eredeti története mellett a LEGO CITY Undercover tele van fergeteges zenei és filmes referenciákkal, valamint a megszokott LEGO humorral.

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 2 045 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You