Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Laica Bi-Flux Mineral Balance 5db+1db vízszűrőbetét (M6M)

Jótállás: Nincs
Villámár
Elkelt: 4 db
Akciós áron elérhető: 1 db
Az ajánlat érvényes még:
0
Nap
0
Óra
0
Perc
0
Mp

12 690 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 11 800 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Laica Bi-Flux Mineral Balance 5db+1db vízszűrőbetét (M6M)

Tulajdonságok:

A Laica mineralbalnce ™ szűrőbetét, azon túl, -mint ahogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetét - csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket (klór és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szerket)* * ( amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet) Jelentős mértékben megörzi a természetes vízben megtalálható Magnézium és Kalcium ásványi anyag összetevőket, ez által fenntartja a víz semleges Ph értékét.  

  • 5 lépcsős szűrés: A rendszer kulcs eleme a legújabb fejlesztésű Bi-flux szűrőbetét, amely ioncserélő gyanta és aktív szén keveréket tartalmazza, valamint *egyedi felépítése szabadalommal védett (*önmagában erre - a Bi-flux szűrőn kívül - nem képes egyik szűrő sem)
  • A gravitációt kihasználva ** szabályozott sebességgel (**a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása) a csapvíz áthalad az aktív szén, ill. ioncserélő gyanta golyócskák között, és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológialilag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium...) a vízben maradnak
  • Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát.
  • Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe. A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót
  • A végeredmény: 150 liter tiszta, szűrt víz
  • Összesen 6 db - 6 hónapra (vagy 900 liter víz szűréséhez) elegendő

 


A termék gyártója: Laica
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

5 (5 értékelés)

5csillag
5
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 11 800 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You