2017 készletkisöprés

ico-phone.png

ico-basket.png

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

PostaPont
A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt vagy munka után is elhozhatod a csomagod, miután a küldemény érkezéséről - kívánságod szerint- SMS-ben vagy e-mailben értesítettünk. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében akár bankkártyával is fizethetsz.

Posta csomagautomata
Bankautomaták, jegyautomaták, csokiautomaták... a világ egyre kényelmesebbé válik.
2014-ben a Magyar Posta egy új megoldással járult hozzá ehhez! Az ország több pontján, városok forgalmas helyein korszerű csomagautomatákat helyeztek ki. A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.  A Posta csomagautomatáknál az átvétel gyors, ezenkívül napi 24 órában állnak rendelkezésedre. Az áru ellenértékét, átvételkor, bankkártyával tudod rendezni.

Bolti átvétel
A megvásárolt termékeket lehetőséged van a hozzád legközelebbi szaküzletünkben is átvenni. A  termékek többsége a rendelést követő 2-3 nap múlva átvehető (az átvétel pontos idejéről a termékoldalon találsz információt, ill. minden esetben értesítést kapsz, amint az általad vásárolt termékek megérkeznek a kiválasztott szaküzletbe)
Bolti átvétel esetén minden terméket szállítási költség felszámítása nélkül vehetsz át.
Átvételkor készpénzel és bankkártyával is fizethetsz!
Bizonyos termékeink méretüknél fogva csak házhozszállítással rendelhetők. A termék oldalon minden termékhez megtalálod a választható átvételi lehetőségeket.
Szaküzleteink listáját, és pontos elérhetőségét az alábbi linkre kattintva érheted el.
https://www.aqua.hu/elerhetoseg.html
 

EGYÉB SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

PickPack pont
PickPack Ponton abban az esetben veheted át a megvásárolt terméket/termékeket, ha az összeértéke/összértékük nem haladja meg a 150.000 forintot, illetve nem nehezebb, mint 40 kg. 
Rendelésedet becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között. A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van. 
A PickPack pont költsége 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes
A PickPack pontokról bővebb információt az alábbi linken találhatsz:
https://www.aqua.hu/ppp.html

DPD futárszolgálat
DPD Futárszolgálattal 31,5 kg alatti termékek kiszállítását kérheted, ha az utánvétel összértéke nem haladja meg az 500.000 Ft-ot.  Maximális övméret 3m (maximális hosszúság 1,75 m). 
A DPD Futárszolgálat esetén a szállítási költség 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

Kényelmi futárszolgálat
HDT Futárszolgálattal otthon vagy a munkahelyeden is átveheted csomagodat. A kényelmi házhozszállítást választhatod, amennyiben a megrendelt termékek súlya nem kisebb, mint 40 kg de 80 kg-nál nem nagyobb, ha nem ESD termék, és TV vásárlása esetén a készülék átmérője nem több, mint 50”. Továbbá nem választható a HDT futárszolgálat, amennyiben a termék csak boltban átvehető.
A kényelmi házhozszállítás az akció időtartama alatt 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.