Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Bolti átvétel
A megvásárolt termkékeket, öt szaküzletünk bármelyikében INGYENESEN átveheted.
Az egyes termékek pontos átvételi idejéről a termékoldalon találsz információt, ill. minden esetben értesítést kapsz, amint az általad vásárolt termékek megérkeznek a kiválasztott szaküzletbe. 
A termékek kiszállítása általában 2-3 napot vesz igénybe.
A bolti átvétel értékhatártól függetlenül ingyenes, azonban bizonyos termékeink méretüknél fogva csak házhozszállítással rendelhetők! A termék oldalon minden termékhez megtalálod a választható átvételi lehetőségeket.
Figyelem! Karinthy úti-, Dohány utcai- illetve győri szaküzletünk hétvégi nyitvatartási ideje megváltozott! 
Szaküzleteink listáját, és pontos elérhetőségét és a nyitvatartásra vonatkozó információkat az alábbi linkre kattintva érheted el: https://www.aqua.hu/elerhetoseg.html
 

EGYÉB SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

PostaPont
A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt vagy munka után is elhozhatod a csomagod, miután a küldemény érkezéséről - kívánságod szerint- SMS-ben vagy e-mailben értesítettünk. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében akár bankkártyával is fizethetsz.

Posta csomagautomata
Bankautomaták, jegyautomaták, csokiautomaták... a világ egyre kényelmesebbé válik.
2014-ben a Magyar Posta egy új megoldással járult hozzá ehhez! Az ország több pontján, városok forgalmas helyein korszerű csomagautomatákat helyeztek ki. A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.  A Posta csomagautomatáknál az átvétel gyors, ezenkívül napi 24 órában állnak rendelkezésedre. Az áru ellenértékét, átvételkor, bankkártyával tudod rendezni.

PickPack pont
PickPack Ponton abban az esetben veheted át a megvásárolt terméket/termékeket, ha az összeértéke/összértékük nem haladja meg a 150.000 forintot, illetve nem nehezebb, mint 40 kg. 
Rendelésedet becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között. A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van. 
A PickPack pontokról bővebb információt az alábbi linken találhatsz:
https://www.aqua.hu/ppp.html

DPD futárszolgálat
DPD Futárszolgálattal 31,5 kg alatti termékek kiszállítását kérheted, ha az utánvétel összértéke nem haladja meg az 500.000 Ft-ot.  Maximális övméret 3m (maximális hosszúság 1,75 m). 
Kérjük törékeny termék vásárlása esetén mindenképp vedd igénybe ingyenes OpenBox szolgáltatásunkat, hogy még a csomag átvétele előtt meggyőződhess annak kifogástalan állapotáról!*
* Az OpenBox szolgáltatás csak DPD házhozszállítás esetén lehetséges

Kényelmi futárszolgálat
HDT Futárszolgálattal otthon vagy a munkahelyeden is átveheted csomagodat. A kényelmi házhozszállítást választhatod, amennyiben a megrendelt termékek súlya nem kisebb, mint 40 kg de 80 kg-nál nem nagyobb, ha nem ESD termék, és TV vásárlása esetén a készülék átmérője nem több, mint 50”. Továbbá nem választható a HDT futárszolgálat, amennyiben a termék csak boltban átvehető.