ingyen tv- július

ico-phone.png

ico-basket.png

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

PickPack pont
PickPack Ponton abban az esetben veheted át a megvásárolt terméket/termékeket, ha az összeértéke/összértékük nem haladja meg a 150.000 forintot, illetve nem nehezebb, mint 40 kg. 
Rendelésedet becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között. A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van. 
A PickPack pont költsége 10 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!
A PickPack pontokról bővebb információt az alábbi linken találhatsz:
https://www.aqua.hu/ppp.html

Bolti átvétel
A bolti átvétel értékhatártól függetlenül INGYENES!
A megvásárolt termékeket lehetőséged van a hozzád legközelebbi szaküzletünkben is átvenni. A  termékek többsége a rendelést követő 2-3 nap múlva átvehető (az átvétel pontos idejéről a termékoldalon találsz információt, ill. minden esetben értesítést kapsz, amint az általad vásárolt termékek megérkeznek a kiválasztott szaküzletbe)
Bolti átvétel esetén minden terméket szállítási költség felszámítása nélkül vehetsz át.
Átvételkor készpénzel és bankkártyával is fizethetsz!
Bizonyos termékeink méretüknél fogva csak házhozszállítással rendelhetők. A termék oldalon minden termékhez megtalálod a választható átvételi lehetőségeket.
Szaküzleteink listáját, és pontos elérhetőségét az alábbi linkre kattintva érheted el.
https://www.aqua.hu/elerhetoseg.html
 

EGYÉB SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

PostaPont
A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt vagy munka után is elhozhatod a csomagod, miután a küldemény érkezéséről - kívánságod szerint- SMS-ben vagy e-mailben értesítettünk. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében akár bankkártyával is fizethetsz.

Posta csomagautomata
Bankautomaták, jegyautomaták, csokiautomaták... a világ egyre kényelmesebbé válik.
2014-ben a Magyar Posta egy új megoldással járult hozzá ehhez! Az ország több pontján, városok forgalmas helyein korszerű csomagautomatákat helyeztek ki. A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.  A Posta csomagautomatáknál az átvétel gyors, ezenkívül napi 24 órában állnak rendelkezésedre. Az áru ellenértékét, átvételkor, bankkártyával tudod rendezni.

DPD futárszolgálat
DPD Futárszolgálattal 31,5 kg alatti termékek kiszállítását kérheted, ha az utánvétel összértéke nem haladja meg az 500.000 Ft-ot.  Maximális övméret 3m (maximális hosszúság 1,75 m). 
Kérjük törékeny termék vásárlása esetén mindenképp vedd igénybe ingyenes OpenBox szolgáltatásunkat, hogy még a csomag átvétele előtt meggyőződhess annak kifogástalan állapotáról!*
* Az OpenBox szolgáltatás csak DPD házhozszállítás esetén lehetséges

Kényelmi futárszolgálat
HDT Futárszolgálattal otthon vagy a munkahelyeden is átveheted csomagodat. A kényelmi házhozszállítást választhatod, amennyiben a megrendelt termékek súlya nem kisebb, mint 40 kg de 80 kg-nál nem nagyobb, ha nem ESD termék, és TV vásárlása esetén a készülék átmérője nem több, mint 50”. Továbbá nem választható a HDT futárszolgálat, amennyiben a termék csak boltban átvehető.