Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

A Galaxy Tab S3 9.7 lehet a Samsung sztárja az MWC-n

2017.02.03.

Miután már biztosra vehető, hogy a Galaxy S8 nem lesz jelen az idei MWC-n, egy tablettel okozhat meglepetéseket a dél-koreai gyártó.

A megszokott méretben

A Samsung már a hivatalos meghívókat is kiküldte a 2017. február 26-án megrendezésre kerülő MWC bemutatójára, ahol várhatóan több friss eszköz mellett legújabb táblagépükről, a Galaxy Tab S3 9.7 nevű készülékről is lerántják a leplet. Az újdonságtól külsőleg nem várható túl sok meglepetés, az előző modellekhez hasonlóan, az egyik legelterjedtebb kijelző mérettel kerül forgalomba. A 9,7 inches Super AMOLED panelen 1536x2048 képpont jelenik majd meg. A felső kategóriába sorolható eszköz szoftveres hátterét az Android 7.0 Nougat verzió szolgáltatja. A hardveres felszereltség szempontjából a legfontosabb komponens szerepét egy Qualcomm Snapdragon 820 típusú SoC tölti be, ami a már jól ismert felépítésben kétszer négy maggal végzi a dolgát. A magpárok 2,15 GHz, valamint 1,6 GHz-es órajelen működnek, támogatásukat pedig 4 GB-nyi rendszermemória végzi.A várható felépítés

A Galaxy Tab S3 9.7 a hírek szerint kétféle tárhelykapacitással lesz választható. A 32 GB és a 64 GB háttértárral rendelkező modellek mindegyike bővíthető akár 256 GB-os microSD memóriakártyával is. A hátoldali főkamera 12 Megapixeles felbontást kínál, a gyengébb fényviszonyok közti fotózást pedig egy LED vaku segíti. A videózás legfeljebb 1080p felbontásban 30 fps sebességgel lehetséges. Az előlapon, a kijelző felett egy 5 Megapixeles kamera található, amely első sorban a videobeszélgetések lebonyolítása szempontjából lehet érdekes. Az internetre WiFi hálózatokon, vagy mobilhálózatokon keresztül lehet kapcsolódni, a különböző kiegészítők pedig Bluetooth-on keresztül köthetők össze az eszközzel. Az akkumulátor kapacitásáról egyelőre még nem érkeztek információk, de ez nagy valószínűséggel USB Type-C porton keresztül lesz tölthető. A felhasználói azonosítást segítő ujjlenyomat olvasó az előlapon kap helyet, a készülék pedig több színváltozatban is elérhető lesz.
A Samsung Galaxy Tab S3 9.7 egy kiváló készüléknek ígérkezik. A hivatalos bejelentésig néhány hetet, a megjelenésig pedig várhatóan egy-két hónapot kell várni. Az árazás és minden egyéb információ az MWC-n válik nyilvánossá.
Értékelés: 

(1)


Kapcsolódó termékek0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...