Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Kerülje el a váratlan meglepetéseket! Válassza PIXELBIZTOS szolgáltatásunkat!

2016.02.01.

 
PIXELBIZTOS - a képpontok védelme
 
Pixelbiztos
Miután egyre több kijelző vesz körül bennünket, egyre nagyobb a hibák lehetősége is, ami leggyakrabban a képpontok terén jelentkezik. Ezt hivatott orvosolni a PIXELBIZTOS szolgáltatás.

Mit nevezünk pixelhibának?
A pixelhiba az LCD kijelzők egyik jellegzetes meghibásodása. A jelenség könnyedén szemet szúr, ugyanis ilyenkor egy vagy több pixel nem tudja megfelelően változtatni a színét. Ez annak az eredménye, hogy az RGB (vörös, zöld, kék) színkeverés során az adott cella fényáteresztő képessége nem az elvárások szerint alakul.
Ahogyan oly sok mindent, úgy a pixelhibát is pontosan körülírja a nemzetközi ISO rendszer. Az ISO 13406 Class II szabvány szerint az egyik leggyakrabban előforduló hiba, a képpont vezérlést végző tranzisztor meghibásodása, ami vörösen, kéken, vagy zölden világító alpixelt eredményez. Szintén tipikusnak nevezhető a csoporthiba, vagy más néven klaszterhiba, amely során egynél több hibás pixel található egy 5x5 képpontos területen. További két típus is megkülönböztetésre kerül, amelyek mindig fehér, illetve mindig fekete képpontokat eredményeznek.
Az említett szabvány pixelszámtól függően, igencsak megengedő módon lehetővé teszi bizonyos számú képpont hibáját, így ezek egy általános szervizszolgáltatás során akár figyelmen kívül is maradhatnak.
Jelen pillanatban a garanciális feltételek nem tartalmazzák a pixelgaranciát, mint elállásra jogosító szempontot. Legyen az bármelyik gyártó háza tája. Épp ezért dolgoztuk ki ügyfeleink számára a PIXELBIZTOST.

A PIXELBIZTOS előnye:
Fontos tudni, hogy bolti vásárlás során csak az adott eszköz fizikai épségéről győződhetnek meg a vásárlók, így a pixelhiba lehetősége csak később derül ki. Ez természetese a webshopban leadott rendelések esetén is igaz. Sok esetben ez a hiba csak az első 50 üzemóra ideje alatt jön elő, így lehet, hogy csak napokkal, vagy hetekkel később derül fény a jelenségre.
Az AQUA Electromax csapata ebből kifolyólag, egy különleges biztosítási ajánlatot kínál, ami nem csak a laptop, hanem az okostelefon, tablet és okosóra vásárlók számára is elérhető. A szolgáltatás a vásárlás napján és helyén, illetve a webshopon keresztül vehető igénybe. Megrendelése esetén már egyetlen hibás pixel esetén is azonnali cserét, vagy termék visszavételt tudunk garantálni.

A PIXELBIZTOS három változatban érhető el:
  • 3 napos PIXELBIZTOS - 990 Ft
  • 15 napos PIXELBIZTOS - 3990 Ft
  • 45 napos PIXELBIZTOS - 6990 Ft
 
A PIXELBIZTOS igénybe vehető az alábbi termékek esetében:

Az ajánlat csak a megjelölt termékek és márkák esetén vehető igénybe.

 A pixelbiztossal kapcsolatos további tájékoztatást az ÁSZF-ben, valamint a https://www.aqua.hu/pbiztos.html talál.


Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban keresse fel munkatársainkat a +36/1 244-2424 -es telefonszámon vagy elektronikus úton, az info@aqua.hu -n

 
Értékelés: 

(0)


1 vélemény

Vélemények

2016. febru?r 14. vas?rnap, 20:08Varga Attla

Üdv!
Szerintem jó és nem csak reklámnak!


Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...

Hírek és tesztek

Legújabb híreink