Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Friss alapokkal érkezik az MSI Trident 3

2017.01.30.

Tavaly került bemutatásra az MSI Trident sorozata, amely első sorban a VR eszközök kiszolgálására specializálódott, most pedig friss alapokkal kíván nagyobb teret hódítani magának.

A hetedik generáció bűvöletében

2016 novemberében mutatkozott be az első Trident sorozatú számítógép az MSI kínálatában. A kompakt kialakítású megoldás akár egy konzolként is felfogható, ami természetesen egy PC minden előnyét is kínálja. A gép legfrissebb változata, a Trident 3 ugyanezt a vonalat követi, külsőleg pedig szinte semmi újdonságot nem tartogat. A többféle konfigurációban piacra kerülő újdonság alapjait az Intel hetedik generációs, Kaby Lake sorozatú processzorai adják, amelyek közül konkrétan a Core i5-7400, vagy a Core i7-7700 töltheti be a vezérlő szerepét. Ezek közül mindkettő négy maggal dolgozik és akár 32 GB-nyi rendszermemóriával is kiválóan együtt tud működni. Az adattárolás szempontjából is többfelé ágaznak a választási lehetőségek, egy 1 TB-os hagyományos merevlemez mindenképp jár az összes konfigurációhoz, de ezen felül egy 128 GB-os, vagy egy 256 GB-os SSD is választható, amely a Windows 10 operációs rendszer kiváló és villámgyors felületet biztosít.Választható grafikai teljesítmény

Az eddigiekkel ellentétben, a Trident 3 esetében már három lehetőség áll a grafikus vezérlő választására. A legolcsóbb konfigurációban egy 4 GB-os GeForce GTX 1050 teljesít szolgálatot. Egy szinttel feljebb már egy 3 GB-os GeForce GTX 1060-as megoldást üdvözölhetnek a felhasználók, a csúcsösszeállításban pedig egy 6 GB-os GeForce GTX 1060 kap helyet. A hálózati kommunikációt egy Intel alapú Gigabites Ethernet port és egy 802.11ac szabványú WiFi vezérlő kezeli. A VR eszközök fogadása érdekében a gép előlapján is található egy HDMI csatlakozó, további kettő pedig a hátlapon kapott helyet. Ugyanitt egy DisplayPort és egy DVI-I jelkimenet is található és természetesen az USB portok sem hiányoznak. Ezek közül négy darab USB 2.0 és egy darab USB 3.0 található a hátlapon, két USB 3.0 az előlapon, valamint egy USB Type-C szintén az előlapon. Szerencsére a Silent Storm Cooling 2 hűtési rendszer egyik összeállítás esetében sem hiányzik a fedélzetről.

Az MSI Trident 3 alapösszeállítása a tengerentúlon 900 dollár körüli összegért lesz elérhető, az értékesítés pedig a közeljövőben meg is kezdődhet. Az európai piacokon némileg magasabb árral kell számolni.
Értékelés: 

(0)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...