2017 készletkisöprés

ico-phone.png

ico-basket.png

Ingyen For Honor és Ghost Recon Wildlands az MSI termékei mellé

2017.01.04.

Április 18-ig az MSI X99, H270 és Z270 alaplapjai mellé a For Honor, míg a GTX 1070-es és GTX 1080-as VGA-khoz opcionálisan a Ghost Recon Wildlands és egy Season Pass jár ajándékba.

  • új promóciójában az MSI az X99, H270 és Z270 típusú alaplapjai mellé ajándékba kínálja a For Honort április 18-ig (vagy visszavonásig)
  • a résztvevő GTX 1070-es és GTX 1080-as MSI VGA-k mellé választható a For Honor vagy egy Ghost Recon Wildlands és hozzá egy Season Pass

MSI X99, H270 és Z270 alaplapok mellé For Honor

A legjobb választás játékokhoz

A következő generációs, időtálló asztali számítógépek elengedhetetlen kelléke egy csúcskategóriás MSI alaplap. A X99, H270 és Z270 szériájú modellek teljesen új távlatokat nyitnak PC-építés terén, hiszen segítségükkel szinte bármilyen kombináció létrehozható. A portok széles választéka mellett intelligens kialakítással rendelkeznek, így helyet takarítanak meg, ám közben lehetővé teszik, hogy a legmodernebb komponensek is kényelmesen beszerelhetők legyenek. Az MSI saját kezelőfelületével továbbá a futó folyamatok prioritása alaplapi szinten állítható: legyen szó játékról, szerkesztőprogramról vagy streamelésről, mindig az kerül a középpontba, ami a legfontosabb. Ez nem csak hatékony, de energiatakarékos is, ami egy nagyteljesítményű számítógép esetében kimondottan előnyös. Ráadásul a gyártó a promócióban résztvevő eszközök mellé ajándékba kínálja a For Honort.Ahhoz, hogy csatlakozhass a küzdőtér forgatagába, csak vásárolnod kell egy promócióban résztvevő MSI alaplapot. A résztvevő eszközök pontos listája a következő:
 

Küzdj a becsületért

A várva-várt For Honorben belemerülhetsz a lovagok, vikingek és szamurájok kaotikus küzdelmébe, ahol a harc a becsületért folyik. Az innovatív irányítási rendszert bemutató játékban a közelharcot úgy tapasztalhatod meg, mint még soha. A karakterek mozdulatai valódi harcművészek és kaszkadőrök mozgásán alapulnak, lenyűgöző kézitusát garantálva. Az egyedül vagy kooperatív módban is élvezhető történeten kívül pedig természetesen más játékosokkal megmérkőzve is átélheted a legendás csatákat. Az öt multiplayer játékmódban lehetőséged van párbajokban, vadászatokban vagy többek között hagyományos összecsapásokban bizonyítani. A Ubisoft Montreal által fejlesztett program február 14-én jelenik meg PC-re és újgenerációs konzolokra.

MSI GTX 1070 és GTX 1080 videokártyák mellé For Honor vagy Ghost Recon Wildlands és Season Pass
 Lenyűgöző erő

Akár a GTX 1070-et vagy a GTX 1080-at választod, a legújabb és legfejlettebb Pascal-architektúrával megnyílik az út a VR és a 4K felbontás világába. A 8 GB-nyi grafikus memóriát kínáló VGA-k a FinFET kialakítással és a DirectX 12 támogatással a lehető legsimább, leggyorsabb és leghatékonyabb játékmenetet teszik lehetővé. Az MSI egyedi, speciális ventilátoraival a tökéletes hűtésről is gondoskodott, így csak a játékra kell figyelned. Ha a kártyát nem éri terhelés, a ventilátorok forgása leáll, ezzel a VGA energiát takarít meg és zaj nélkül használhatod a géped. Az ipari minőségű anyaghasználatnak hála az eszközök hosszú élettartamúak és kimondottan ellenállók. Vásárlás esetén pedig választhatsz a Ghost Recon Wildlands (és a hozzá tartozó Season Pass), valamint a For Honor közül.

Éld át a taktika és a tűzharc kötetlen élményét

A Ubisoft Paris játéka egy taktikai lövölde, ahol minden mozzanat és döntés számít. Tom Clancy’s Ghost Recon szériájának tizedik címe ráadásul a sorozat történetében először egy nyitott világba helyezi a játékost, ám visszahozza a régi programokban jellemző játékmenet hangulatát és mechanikáját. A március 7-én debütáló alkotás számos környezetet vonultat fel (például hegyes vidéket, erdőket vagy homokos síkságokat), melyek mindegyike egyedi stratégiát követel meg. Ezen kívül fontos szerepet játszhat a napszak vagy a változó időjárás is, így mindent számításba kell venni egy akció megtervezésekor. A program kiegészítő csomagjai a Season Pass segítségével lesznek ingyenesen hozzáférhetőek.


A regisztráció menete

Vásárlás után mindössze regisztrálnod kell (vagy be kell lépned) az MSI Regisztrációs Központjának felületén, majd hitelesítened kell a vásárolt terméket. Végül fel kell töltened a vásárlásról készült számla olvasható minőségű fotóját vagy fénymásolatát. A számlának tartalmaznia kell az értékesítő fél nevét, a termék pontos leírását és a vásárlás összegét. A promóciós kódot a (korábban említett) Regisztrációs Központ felületén kell bevinni a rendszerbe az 'I Have a Promotion Code' gomb segítségével. Pár lépés után megtekinthetővé és másolhatóvá válik a Uplay-en beváltható aktivációs kód.

A promóciós és aktivációs kódok kiváltásához szükséges teendők pontos listája az MSI angol nyelvű instrukciós oldalán található.


​Szabályok és feltételek
  1.  A promóció 2017. április 18-ig vagy visszavonásig érvényes. 
  2.  A termékek regisztrálása általában egy hetet vesz igénybe.
  3.  A promóciós kóddal a Uplay felületén nem váltható ki a játék - ahhoz minden esetben az MSI Regisztrációs Központja által kiadott aktivációs kód szükséges.
 
Lépj be a csatatérre az MSI-vel!
 
Értékelés: 

(5)


Kapcsolódó termékek0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...