Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Pár hét múlva végre megjelenik a Halo Wars 2.

2017.02.09.

PC mellett Xbox One-on is elérhető játékon kívül két egyedi kontrollert is bemutat a Microsoft.

  • február 17-én jelenik meg a Halo Wars 2 gyűjtői, február 21-én pedig a standard kiadása
  • a játék az előző rész hangulatos, extra tartalmakkal megtöltött folytatása
  • az előrendelők négy kezdő kártyapakli közül válogathatnak
  • bemutatásra került két egyedi textúrával ellátott kontroller is

Új epizód, új ellenfél

A nagysikerű Halo-széria univerzumában játszódó Halo Wars 2 végre megérkezik. A 343 Industries és a Creative Assembly valós idejű stratégiai játéka az előző rész egyenes folytatása. A történet a Halo Wars eseményei után 28 évvel játszódik, egészen pontosan 2559-ben. A program ott veszi fel a fonalat, amikor az emberi csapat felébred és visszatér a Spirit of Fire UNSC hadihajóra. Miután egy vészjelzést fognak, a csoport az Ark felszínén egy új ellenséggel kerül szembe. A Covenanttól elszakadtakat csak The Banished néven emlegetik és egy kegyetlen, Atriox nevű hadúr vezeti őket.



Két kiadásban

A Halo Wars 2 két kiadásban válik majd elérhetővé. Február 17-től a gyűjtői, február 21-től pedig a standard változat lesz kapható. A vásárlással azonban nem kell addig várni, hiszen az előrendelők rengeteg extra tartalom közül válogathatnak. A játékban ugyanis minden előrendelő egy kezdő kártyapaklival vághat bele a Blitz mód nyújtotta kihívásokba. A robbanékony, nagy tempójú játékmódban keveredik a taktikai harc a kártyaalapú stratégiával. Legyen szó a hat fős többjátékos módról vagy a gép hadsereg Blitz Firefightban történő legyőzéséről; több kártya több hadászati lehetőséget jelent. Ráadásul a kártyák új egységek gyártásához is felhasználhatók az online csatatéren.

ATRIOX

A paklid jelenti a hadsereget a Halo Wars 2 Blitz módjában. Rendeld elő most, és szerezd meg az exkluzív Atriox Csomagot. Idézd meg a Banished seregét, beleértve a legerősebb Brute hadurakat, Atriox veterán egységeit és erős vezetői képességeket.



CAPTAIN CUTTER

A paklid jelenti a hadsereget a Halo Wars 2 Blitz módjában. Rendeld elő most, és szerezd meg az exkluzív Captain Cutter Csomagot. A hatalmas Spirit of Fire ereje a rendelkezésedre áll. Készíts elő olyan kártyákat, amik a légicsapásokat és légi bevetéseket szolgálják.



DECIMUS

A paklid jelenti a hadsereget a Halo Wars 2 Blitz módjában. Rendeld elő most, és szerezd meg az exkluzív Decimus Csomagot. Decimus kártyái a klasszikus Halo gonosztevő határtalan dühét szabadítják el a harcmezőn.



SHIPMASTER

A paklid jelenti a hadsereget a Halo Wars 2 Blitz módjában. Rendeld elő most, és szerezd meg az exkluzív Shipmaster Csomagot. Ravasz, kegyetlen zsoldos… így harcol a Shipmaster, és így győzhetsz te is Elite egységekkel és rejtett meglepetésekkel az ellenfél számára.



Az ajánlat részletei

A bónusz tartalmak a Halo Wars 2 vagy a Halo Wars 2: Ultimate Edition 2017. február 16-ig történő előrendelésével szerezhetők meg. A csomagok az Xbox Áruházban, a Windows Áruházban vagy az Xbox.com oldalon, illetve az akciókban résztvevő áruházakban elérhetők. A tartalmak beváltásához szükséges kódok online rendelés esetén a  Xbox Live üzenetben érkeznek meg; egyéb esetben az akcióban résztvevő áruház biztosítja őket.



Jön az Ocean Shadow és a Winter Forces

Emellett bejelentésre került két új Xbox One vezeték nélküli kontroller is, amelyek már az újtípusú kontrollerek tulajdonságaival rendelkeznek. A készülékek az áramvonalas formájú, egyedi textúrával ellátott markolaton kívül számos technológiai újítással teszik még teljesebbé a játékélményt. Ilyen a nagyobb vezeték nélküli hatótáv, és a Bluetooth-kapcsolódás, melynek segítségével a Windows 10-es számítógépekkel és táblagépekkel is könnyen összeköthetők. Ráadásul az Xbox Accessories segítségével a gombkiosztás is tetszőlegesen módosítható. Az Ocean Shadow és a Winter Forces már megrendelhető.

 
Értékelés: 

(3)


Kapcsolódó termékek



0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...