Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Ismerős alapokkal érkezik a Logitech G203 Prodigy

2017.01.25.

A gamereknek szán G széria legfrissebb tagja a CES-en is bemutatkozott, viszont a gyártó csak most szentelt neki nagyobb hangsúlyt.

Letisztult külső

A Logitech G203 Prodigy első pillantásra semmi különlegest nem nyújt, letisztult formavilággal rendelkezik. Fekete színét egyedül egy az oldalán és a hátulján körbefutó csík, valamint a G szériára jellemző logó töri meg, amely mögött RGB világítás lapul, így kölcsönözve egyedi megjelenést az egérnek. A méretei 116,6x62,15x38,2 mm-ben mérhetők, amely pontosan megegyezik a tavaly bemutatott G Pro méreteivel. A G203 Prodigy tulajdonságai azonban jelentősen különböznek az aktuális csúcsegértől. Az érzékenység 200 és 6000 dpi között állítható be, amiben a Logitech Gaming Software nyújt segítséget. Ezt és az összes többi beállítást ezesetben is az egér fedélzeti memóriáján lehet tárolni, ami abban az esetben lehet igazán hasznos, ha a felhasználók nem a saját gépükön használják kedvenc eszközüket. Az ARM alapú központi egység maximum 25G gyorsulás és 200 inch/másodperc követési sebesség feldolgozására képes, 1000 Hz-es frissítési sebesség mellett.Strapabíró kialakítás

Mivel a G203 Prodigy esetében egy tipikus gamer egérről beszélhetünk, a tervezés során a strapabíró kialakítás is fontos szempont volt. A hat darab programozható gomb közül a két főgomb egyenként 10 millió lenyomásra van tervezve. Az egér oldalán található gombokhoz négy különböző érzékenységi szint állítható be, így játék közben is könnyedén állítható a szenzor érzékenységi szintje. A görgő és a gombok alatt található korszerű feszítőrendszer finomabbá és precízebbé teszi a kattintást, így akár kevesebb erő kifejtése mellett is lehetséges a hatékony és pontos használat. A gombok mellett a talpra is komoly figyelmet fordítottak, így akár 250 km-nyi úton keresztül is biztosított az alacsony súrlódás. Természetesen ez a modell is USB porton keresztül kapcsolódik a konfigurációkhoz. Ahogyan a gyártó többi eszköze, úgy a G203 Prodigy is a legmagasabb minőségi követelmények mellett készült, amelynek köszönhetően optimális játékélményt nyújt a felhasználóknak.

A Logitech G203 Prodigy rövidesen a hazai üzletek polcaira is felkerül. A várható kiskereskedelmi ár 40 dollár körül alakul, ami a kiváló tudás mellett kifejezetten kedvezőnek mondható.
 
Értékelés: 

(0)


Kapcsolódó termékek0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...