Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Lenyűgöző lesz az LG új mobilja, a G6

2017.01.25.

Megérkezett az első kép az LG új telefonjáról. A G6 minden szempontból csúcskategóriás mobilnak ígérkezik, de betöltheti-e a Galaxy S8 által hagyott űrt?

 
  • kiszivárgott egy kép az LG új mobiljáról, a február 26-án debütáló G6-ról
  • a telefon 5,7 inch-es kijelzőt kap, ami az előlap 90%-át foglalja el
  • a készülék váza csak üveg és fém felhasználásával készül, valamint megerősítést nyert a dupla kamerás kialakítás és a hátlapi ujjlenyomat olvasó
  • a többi részlet egyelőre ismeretlen
Trónkövetelő a színen?

Az idei Mobile World Congress eseményén nem jelenik majd meg a Samsung csúcsmodellje, a Galaxy S8. Egy másik koreai gyártó azonban már készen áll arra, hogy betöltse az üresedést. Az LG ugyanis már február 26-án szeretné bemutatni a következő Androidos zászlóshajóját, ami a G6 nevet viseli. A rejtélyes eszközről eddig egyetlen kép szivárgott ki, amely alapján kijelenthető, hogy egy abszolút prémium kivitelezésű telefont kapunk majd kézhez. Az 5,7 hüvelykes kijelzővel debütáló G6 egyedi dizájnt kap - a tervezők igyekeztek minimálisra csökkenteni a keret vastagságát. Ez a kép tanúsága alapján sikerült is: elvileg az előlap 90%-át a képernyő foglalja el.Az LG tanult a hibáiból

Úgy tűnik, az LG végleg szakított a kevésbé sikeres G5 moduláris kivitelezésével és egy teljesen letisztult formát mutat be. A G6 váza az első hírek szerint csak üvegből és fémből készül, ami azt jelzi, hogy a vállalat odafigyelt a korábbi csúcskészülékeit érintő kritikákra (melyek a rossz minőségű műanyag használata miatt marasztalták el az eszközöket). A G6 továbbá 3,5 mm-es jack csatlakozót is kap, ami logikus döntés lehet a gyártó piaci viszonyait tekintve. Zászlóshajóhoz illően az új telefon valószínűleg vízálló kialakítású lesz - ezért cserébe azonban le kell mondanunk a cserélhető akkumulátor nyújtotta előnyökről.

Visszatér a G-széria

Persze nem minden veszett ki a G-sorozat új tagjából. A készülék hátoldali tervei a megszokottak maradnak; beleértve a dupla kamerás megoldást és a középre igazított ujjlenyomat olvasót. Egyszóval tehát minden adott ahhoz, hogy egy lenyűgöző mobiltelefon kerüljön piacra egy bő hónap múlva. Kérdés, hogy milyen konfigurációval lesz elérhető az említett G6. Az biztos, hogy nem középkategóriás hardver kerül a vázba, viszont az LG-nek fontos lenne, hogy a G6 rálicitáljon a konkurencia legjobb eszközeire. Az árcédula sem utolsó szempont - így nem marad hátra más, csak a feszült várakozás.
 
Értékelés: 

(4)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...