Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Legyen hó! Egy notebookkal bármit túlélünk

2017.02.02.

Napok óta hol esik hol olvad, s már kezd sok lenni a bokáig érő sárból és vízből - gondoljuk mindannyian. Azonban ha hiszed ha nem, a latyakos időnek is megvan a maga szépsége: itt az ideje a sorozat-, film-, és könyv maratonnak. 

Nincs is annál jobb, mint munka és egy finom vacsora után meleg otthoni ruhába és takaró alá bújni és olvadás közben elengedni a hazaút okozta stresszt. Régóta bámuljuk már a semmit mondó szürke eget, és járunk haza sötétben, gázolunk térdig a vízben. Valószínűleg már most kész terved van rá, hogy mit fogsz elsőként tenni ha végre előbújnak az első napsugarak, de érdemes kihasználni ezt a néhány hetet még a téli lustálkodásra. Az internet kimeríthetetlen lehetőségek tárháza, és felfedezéséhez nem is kell ehhez semmi más, csak egy jó notebook az ölbe. Lássunk néhány lehetőséget.
 
 
Könyvek
 
A Google Play áruház mellett létezik a Google Könyvek oldal is, ahonnan aktuális e-bookokat tölthetünk le (persze némi pénz ellenében) és egy forró ital mellett az ágyban ülve futtathatjuk szemünket a sorokon. A legtöbb könyv itt angol nyelven érhető el, de a keresőben már sok klasszikus (Büszkeség és Balítélet) és régebben kiadott könyvet is letölthetünk magyarul, (mint az Éhezők Viadala és a Beavatott) csak ügyesen kell keresni. Az ágyban olvasáshoz viszont nem árt egy olyan notebook hűtő, mint a Logic LCP-10 univerzális hűtőpad, hogy ne melegedjen túl a készüléked a legizgalmasabb részeknél.Filmek

Sorozatokból és filmekből soha nem volt és nem is lesz hiány, és a 
közelmúltban megjelent 2017-es filmek közül nem egy került már fel az internetre (feliratosan). Itt van például a még decemberi Zsivány Egyes (Rouge One), az év elejei Utazók (Passengers), a Kaliforniai álom (La la Land), a Nagy fal (The Great Wall), és a garantáltan hátborzongató Széttörve (Split) c. film. 


Sorozatok


A sorozatok közül a legjobban a Fekete vitorlák, a Flash és a Supergirl megjelenését vártuk a legjobban, de a közeljövőben várható az Uralkodónő és a Szökés folytatása, amelyek egyenként is több évadnyi részt hagytak maguk mögött, tehát így is van mit pótolni.


Nincs még notebookod? Válogass most az AQUA.hu -n és még ki sem kell mozdulnod érte!
Értékelés: 

(1)


Kapcsolódó termékek0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...