Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Kaby Lake-re frissül a Razer Blade 14

2017.02.16.

Most, hogy lassan minden gyártó a hetedik generációs Intel processzorok mellett teszi le a voksát,  Razer is frissítésbe kezdett.

Ismételten sikervárományos

A Razer több komponenssel is frissíti egyik legnépszerűbb gamer laptopját, a Blade 14-et. Az újdonság továbbra is a 14 inches méretkategóriában képviselteti magát, ami kiváló adottságokkal rendelkezik a hordozható gamer megoldások körében. A mindössze 1,9 kg-os és 18 mm vastag gép mobilitására igazán nem lehet panasz, de ugyanez elmondható a teljesítményről is. A látnivalót ezesetben is egy Full HD felbontású IPS panel szolgáltatja, amely opcionálisan UHD felbontású is lehet, sőt érintésvezérlésre alkalmas változatban is elérhető. A grafikai teljesítményért egy Nvidia GeForce GTX 1060 típusú GPU a felelős, ami már a tavalyi frissítés során is jelen volt. Ez most is 6 GB dedikált grafikus memóriát kínál, ami már önmagában is tekintélyes erőt képvisel. Mindehhez jön a hetedik generációs Intel Core i7-7700HQ típusú processzor, ami négymagos felépítésével és 3,8 GHz-es maximális teljesítményével a jelenlegi frissítés legjelentősebb elemének számít.Számos extrával kiegészülve

A 16 GB rendszermemóriát és alapesetben 256 GB tárhelyet felvonultató kezdőkonfiguráció esetében is számos extrát kapnak a felhasználók. Talán az egyik legfontosabb lehet a Razer Chroma háttérvilágítás, amely egyre több játékszoftverrel kompatibilis. Nem hiányzik a rendszerből a Killer Wireless AC modul sem, amely akár a legkorszerűbb vezeték nélküli hálózatokon is kiválóan boldogul. Ugyancsak az extrák sorát bővíti a Dolby Digital Plus Home Theater hangrendszer, amivel a hangzás is átlagon felüli szintet nyújt. Az akkumulátor ezúttal is 70 Wh-s teljesítményt kínál, a csatlakozók között pedig természetesen az USB Type-C port is megtalálható. Mellette három darab USB 3.0, valamint egy HDMI 2.0 videojel kimenet sorakozik. A drágább konfigurációkba 512 GB-os , vagy akár 1 TB-os SSD is kérhető a 4K felbontású IGZO kijelző mellé.

A friss alapokkal rendelkező Razer Blade 14 az Egyesült Államokban rövidesen elérhetővé válik, majd körülbelül egy hónappal később Európába is megérkezik. A várható árazás 1900 dollárnál kezdődik, ami persze ebben a régióban némileg magasabb összeg is lehet, köszönhetően az adóknak és a szállítási, illetve egyéb költségeknek.
Értékelés: 

(2)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...