FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

08

0 hozzászólás

Az ideális takarítógép kutyásoknak: Bissell Crosswave Pet Pro

Teljes padlótisztítás a Bissell többfunkciós nedves takarítógépével!

A Bissell Crosswave termékcsalád legújabb tagja a Bissell Crosswave Pet Pro-t kifejezetten ahhoz az elfoglalt életvitelhez tervezték, amelyben legtöbben élünk. A takarítás általában nyűg, mert sokáig tart: felsöpörsz, felporszívózol, felmosol, megszárad… aztán bejön a kutya, neked meg kihullik tőle a hajad. Aztán takaríthatod fel még azt is.

A Bissell Crosswave Pet Pro úgynevezett többfunkciós nedves takarítógép, ami azt jelenti, hogy felporszívózik, felmos és meg is szárítja a padlót. Erre nem csak járólapon vagy parkettán képes, szőnyegen is használhatjuk.


Soha nincs elég időd?

Hogy a modern világ igényeire szabták az eszközt, az a kezelőfelületében is megnyilvánul. Digitális érintő vezérlésével kényelmes és egyszerű szabályozást biztosít. A bútorok alatt és körül sem okozhat problémát a takarítás, a Bissell Crosswave Pet Pro lengő fejjel rendelkezik, amely könnyű manőverezést tesz lehetővé.


Felhasználóbarát

Talán ezzel a szóval lehet legjobban jellemezni az eszköz használatát, karbantartását. A kefehenger és a kettős tartály kivehető, tisztítható. Ez utóbbi biztosítja, hogy a tiszta és a szennyes víz elkülönüljön, így a padló mindig tiszta vízzel lesz felmosva.



Kutyások és hosszú hajúak előnyben!

Alapvetően bárkinek hasznára lehet egy ilyen takarítógép, hiszen időt és plusz munkát lehet vele megspórolni, de talán azoknak a legideálisabb a Bissel Crosswave Pet Pro, akiknek rendszeresen kell szőrpamacsokat, tappancsnyomokat és hajszálcsomókat porszívózniuk a lakás minden szegletéből.  


Alkatrészek és kiegészítők

A takarítógéphez tartozékok is rendelhetőek, így, ha később cserére szorulna a szűrő, vagy szimplán többet tartanánk a kefehengerből, ezek külön is megvásárolhatóak. A zsír és szennyeződések könnyebb eltávolítása végett kifejezetten a Crosswave készülékekhez készült mosószerek is elérhetőek webáruházunk kínálatában.


Spórold meg magadnak a plusz időt és energiát A Bissell Crosswave Pet Proval!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!