Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Hogyan frissítsünk Windows 10-re

2015.07.29.

Megjelent a Windows legújabb változata, de hogyan is frissítsünk a legújabb verzióra.

Hogyan frissítsünk WIndows 10-reElőször is felhívnánk mindenki figyelmét, hogyha éppen vásárláson gondolkozik, és a kiválasztott készülék Windows 8.1-es rendszerrel érkezik, akkor vásárlás után kollégáink a helyszínen, díjmentesen frissítenek Windows 10 rendszerre.

Aki viszont az otthon nyugalmában szeretné frissíteni a gépét, akkor az alábbi linken található "Media Creation Tool" használatával teheti meg a legegyszerűbben (LINK). Csak kiválasztjuk hány bites verzióra van szükségünk (4GB RAM felett 64bit) és rákattintunk a letöltésre.
A program futtatása során csak párszor tovább kell léptetni a telepítőt, a személyes fájokat érdemes megtartani, de a programokat ajánlott újratelepíteni, elkrülve kompatibilitási hibákból adódó problémákat.

 
Ezen telepítés egyenlőre csak PC-re és notebookra használható, más eszközökön automatikusan fog érkezni egy üzenet, hogy rendszerfrissítés érhető el a készülékünkhöz.
A mai megjelenéstől számított első pár hétben tapasztalhatuk kisebb hibákat, és rendszeresen fogunk frissítéseket kapni, amik telepítése kifejezetten ajánlott.

Ha bármi kérdés merülne fel, írjatok az info@aqua.hu-ra, megkereshetitek ügyfélszolgálatunkat, vagy írhattok üzenetet az AQUA Facebook oldalára is.
Értékelés: 

(0)


2 vélemény

Vélemények

2015. augusztus 06. cs?t?rt?k, 21:15Gábor

hali
az egyenlőre helyesen n nélkül írandó...bocsi csak ettől a hibától agygörcsöt kapok mindig. ☺ peace

2015. j?lius 31. p?ntek, 20:25Kristyán Tamás

A cikk rendben van. Azonban itt a magyar nyelvű link:
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
Üdvözlettel: Kristyán Tamás

www.aqua.hu válaszKedves Tamás!

Köszönjük szépen az értékelést és a linket!

Üdvözlettel,
Aqua Electromax


Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...