FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

07

1 hozzászólás

Hagyjuk az ablaktisztítást a robotra!

Bemutatkozik a Hobot-188 ablaktisztító robot, amely intelligens környezetfelismeréssel képes tökéletesen megtisztítani bármilyen üvegfelületet.


 
  • elérhető a Hobot-188 ablaktisztító robot, amely automatikus és manuális módban képes függőleges és vízszintes üvegfelületek tisztítására
  • a készülék az integrált mesterséges intelligenciának hála felismeri a környezetét és a keretek, peremek sem jelentenek gondot számára
  • a véletlenszerű tápellátási hibáktól és a leeséstől egy speciális UPS-rendszer védi

Intelligens környezetfelismeréssel

A házimunka kétségtelenül hosszú időt elvesz mindennapjainkból, ráadásul egyes fajtáinak elvégzése egyenesen nehéz. Az ablakok megtisztítása pontosan ilyen feladat: az üveg tisztára és csíkmentesre törlése felér egy kisebb kihívással. Hála a HobotTek legújabb fejlesztésű eszközének, ez a feladat mindössze egyetlen mozdulatra redukálódik; mellyel az ablakra erősítjük a Hobot-188 ablaktisztító robotot.

A készülék mesterséges intelligenciát használ ahhoz, hogy felismerje környezetét és akadály nélkül navigáljon az üveg felületeken - melyekre egyébként vákuumtechnológiával tapad fel. Az intelligens rendszer által a keretek körül is képes takarítani, így nem csak ablakok, de tükrök vagy üvegfalú zuhanykabinok és csempék tisztítására is tökéletesen alkalmas.





A kezünkben van az irányítás

A robot természetesen önállóan is takarít, de ha úgy adódik, a távirányítóján keresztül közvetlenül mi irányíthatjuk a mozgását. Mivel a modell alján és tetején is találunk egy infravörös érzékelőt, bárhonnan utasíthatjuk az eszközt, legyen az ablak belsején vagy külsején.

A gép emellett fel lett szerelve egy biztonsági UPS-akkumulátorral, ami megakadályozza, hogy a robot leessen a felületről egy esetleges áramszünet vagy tápellátási hiba esetén. A két nagyfelületű, mikroszálas törlőkendővel üzemelő egység 79 990 forintos, kedvezményes áron vásárolható meg webáruházunkból tizenkét darab száraz és nedves törlőkendővel, négy tisztítógyűrűvel és magyar nyelvű használati útmutatóval.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a The Surge 2
Megjelenés 
2019 szept 24.
Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.

Bemutatkozott az iPhone 11
Megjelenés 
2019 szept 11.
Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!
  2018-09-14 09:23:37

És a sarkokat hogyan tisztítja meg? A korong sugara által kitakart felületre nem képes behatolni, vagy igen?