FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

27

0 hozzászólás

Fontos frissítést kapott a Red Dead Online

Új horgász kihívások, új free roam események, valamint új versenyek is érkeztek.

A Rockstar Games elkészült a Red Dead Redemption 2 online játékmódja, a Red Dead Online legújabb bővítésével. A javítócsomag ezúttal az új tartalmakra fókuszál, amelyből kaptunk bőven.

 

Először is egy vadonatúj free roam esemény vette kezdetét Fool’s Gold címmel. Ebben a játékosok egy arany páncélért harcolnak egymással. Aki legyőzi azt, aki épp a páncélt viseli, rengeteg pontot kap, és persze a páncélt is felveheti. Amíg viseli, minden egyes leszedett ellenfél után további bónuszokat kap.
 


Kaptunk egy új versenyt és új showdown módokat is. Az új verseny a Target Race, amely egyfajta western biatlon. Lóháton kell teljesíteni a kijelölt pályát, ám az ellenőrzőpontoknál a célba lövést is gyakorolni kell. Az új showdown módok a Plunder, a Spoils of War és az Up in Smoke fantázianeveket viselik, a cél pedig a pénzes zsákok kimenekítése.

 

Aki a békésebb időtöltésre szavaz, részt vehet az új horgász kihíváson is. Ehhez a játék minden szükséges felszerelést biztosít a csalitól kezdve a horgászboton át a kiegészítőkig. Rengeteg helyszínen eltérő körülmények közt kell teljesíteni a feladatokat, végül pedig az győz, aki legnagyobb halakat kifogja. Természetesen a horgászás közben a játékosok védettséget élveznek a többiekkel szemben.
 


Az árukatalógus is frissült, két új puska, valamint rengeteg új ruhadarab került bele. A két fegyver a Rare Shotgun és az Evans Reaper, míg az új ruhák között kalapokat, csizmákat, kesztyűk, kabátok, mellények és teljes kosztümök is találhatók. De a fejlesztők elmondása szerint a katalógus időnként limitált kiadású termékeket is tartalmazni fog, így ezekre is érdemes lesz figyelni.

 

A Red Dead Redempiton 2 kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, a Red Dead Online továbbra is csak béta állapotban van.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!