Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Letisztult dizájnnal jön a MasterCase Pro 6

2017.02.10.

A Cooler Master leleplezte új számítógépházát, a MasterCase Pro 6-ot. A modell még nagyobb szabadságot kínál és meglepő módon letisztult formát kapott.

  • a Cooler Master bemutatta új gépházát, a letisztult formákkal tervezett MasterCase Pro 6-ot
  • a gépház színében és felépítésében is minimalista stílusú, de teljes mértékben alakítható a FreeForm moduláris rendszernek köszönhetően
  • 2017 márciusától lesz elérhető két féle változatban, 49 900 forintos áron
     
Egységes forma, egyenes vonalak

Néhány napja bemutatkozott a MasterCase Pro 6, a Cooler Master új és persze forradalmi gépháza. A modell a hagyományoknak megfelelően a legújabb FreeForm moduláris rendszerrel készült, így használatával eltérő külső és belső konfigurációk végtelen kombinációi alakíthatók ki. A díjnyertes MasterCase Pro 5 rokona azonban elődjével szemben egy új tervezési irányt képvisel. A ház ugyanis egy teljesen letisztult formát kapott, vonalai egyenes vezetésűek, elemei pedig teljesen simák. A minimalista dizájn érzetét ráadásul a fémes szürke szín és a finoman vezetett LED-sor tovább fokozza. Még a kezelőpanel is el van rejtve egy borítóval, ami belesimul a vázba.


Tudatosan irányított levegő

A Cooler Master azonban nem kötött kompromisszumokat képességek terén, ezért a felhasználóknak sem kell. A szögletes külső mögött egy hatékony, légáramlást segítő belső rejlik. A négy sarok mindegyike egy vékony szellőzőként funkcionál, sőt, az előlapi és a felső záróelem - mágneses rögzítésüknek köszönhetően - eltávolítható a hőleadás fokozása végett. Emellett nagy hangsúly helyeződött a folyadékhűtésre is, ezért a MasterCase Pro 6 úgy lett kialakítva, hogy akár egy 297 mm-es radiátor is elhelyezhető legyen benne: akár a telején, akár az elejében - a merevlemez áthelyezésével.


Ismét ledőlnek a korlátok

Mint ahogy azt a MasterCase Pro-szériától megszokhattuk, most is komoly szerepet játszik a FreeForm moduláris rendszer. Ennek lényege, hogy a gépház belső elemei szabadon áthelyezhetők vagy eltávolíthatók, így szinte bármilyen kombináció megvalósítható. Ha ez nem lenne elég, az új modellbe egy elválasztó is került, amivel könnyedén elrejthetők a kábelek. Ez nem csupán esztétikus, de praktikus is. Van továbbá egy clip-and-click modul is, amely segítségével a meghajtó keretének pozíciója egyetlen mozdulattal variálható.


Kiegészítők tárháza

A ház egyedisége nem csak magában a termékben keresendő. További lehetőségek is elérhetők; hála a Cooler Master tervezői csapatának. A folyamatosan növekvő kiegészítők választékából mindenki megtalálhatja a magának megfelelő alkatrészt, amellyel nem csak különlegessé, de még effektívebbé tehető a MasterCase Pro 6. A gyártó a komponensek teljes ökoszisztémáját garantálja, amellyel mindenféle igény kielégíthető: legyen szó több merevlemezes vagy speciális, folyadékhűtéses rendszerről. Ötletekért és tanácsokért ajánlott felkeresni a Maker Made vagy a FreeForm Accessories oldalakat.


Személyre szabva

A MasterCase Pro 6 több változatban is kapható lesz 2017 márciusától. A termék előre telepített, kék vagy vörös LED-el szerelt ventilátoros verzióban válik majd elérhetővé, így mindkét szín szerelmesei örülhetnek. A végfelhasználói ár 49 900 forint körül alakul majd.  
 
Értékelés: 

(4)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...