Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

A Cooler Master bemutatta a MasterWatt Lite tápegységeit

2017.02.02.

Megérkeztek a Cooler Master legújabb tápegységei, melyek a MasterWatt Lite nevet kapták. Ezúttal négy különböző modell közül válogathatunk.

  • bemutatkoztak a Cooler Master új tápegységei, a négy változatban kapható MasterWatt Lite 230V modellek
  • a készülékek aktív PFC és PWM technológiával készültek, valamint Over Temperature Protection védelemmel rendelkeznek
  • a hűtésért egy 120 mm-es HDB ventilátor felel, ami halkabb és hosszabb élettartammal rendelkezik
  • a 400 W-os, 500 W-os, 600 W-os és 700 W-os verziójú termékek 12 490, 15 490, 18 590, 19 990 forintos áron kaphatók

Megbízhatóság és megfizethetőség
 
A Cooler Master MasterWatt Lite 230V néven piacra dobja új tápegység-sorozatát, melynek két legfőbb jellemzője a megbízhatóság és a megfizethetőség. A gyártó a modellek megalkotásakor arra törekedett, hogy azok a beszerelés után teljesen önállóan üzemeljenek, így tulajdonképpen el is feledkezhetünk róluk. A számítógép egyenletes teljesítményéhez elengedhetetlen továbbá a stabil áramellátás, ezért a készülékek aktív PFC és PWM technológiával készültek. Ennek köszönhetően a MasterWatt Lite 230V családjának tagjai probléma nélkül veszik például a feszültségingadozásokat, így a PC összetevői nem károsodnak.


 
Fő a hatékony és biztonságos működés
 
zajtalan működésről a 120 mm-es HDB ventilátor gondoskodik, ami sima járása és alacsony súrlódási faktora miatt nem csak halkabban üzemel, de hosszabb élettartammal is rendelkezik más ventilátorokhoz képest. Az egység ráadásul teljes mértékben hőmérséklet-szabályozott, ami meggátolja a túlzott forrósodást. Ezt a célt szolgálja a teljeskörű Over Temperature Protection védelem, amely egyébként hatékonyan minimalizálja a feszültség-kimaradás okozta hibák és károk eshetőségét is. A MasterWatt Lite 230V minden egyes modellje megfelel az új ErP-szabályozásnak, tehát a tápegységek hitelesítetten kevesebb energiát fogyasztanak készenléti állapotban, mint 0,5 W. Ráadásul az eszközök teljesítik az EU617/2013 követelményeket, ami azt jelenti, hogy általános hatásfokuk 85% körül mozog


 
Négy változatban, minden konfigurációhoz
 
A tápegységek már február elejétől kaphatók lesznek, négy különböző teljesítményű változatban. A MasterWatt Lite 230V szériája ugyanis 400 W-os, 500 W-os, 600 W-os és 700 W-os verzióban is megrendelhető. Legyen szó egy egyszerű asztali megoldásról vagy egy komoly gamer PC-ről, biztosan megtalálhatjuk a nekünk megfelelő, megfizethető tápegységet. Az eszközök előreláthatólag 12 490, 15 490, 18 590, 19 990 forintos végfelhasználói árazást kapnak, amivel a kategória egyik legkedvezőbben megrendelhető tápegységei.

 

Értékelés: 

(5)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...

Hírek és tesztek

Legújabb híreink