Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Bemutatjuk az ESD licencet

2016.09.07.

Szolgáltatásunkkal kényelmesen, legálisan és azonnal hozzájuthat a Microsoft népszerű szoftverjeihez és Xboxos ajándékkártyákhoz.

Minek a rövidítése az ESD?
 
A hárombetűs rövidítés angol megfelelője az Electronic Software Distribution, vagyis magyarra fordítva Elektronikus Szoftver Forgalmazás. Ez annyit jelent, hogy ha ön webáruházunról vásárol egy ESD licences Szoftvert vagy Xbox ajándékkártyát, akkor azt digitális úton azonnal az Öné lesz.

Milyen előnyei vannak?

Mint tudjuk, az idő pénz: nincs házhozszállítási díj, így nem kell arra várnia, hogy a kiszállító mikor érkezik házhoz a termékkel, tehát rengeteg időt spórolhat meg azzal, ha ESD licences terméket vásárol.
 
Hogyan történik a vásárlás?

Az ESD licences termékeink vásárlása kizárólag webáruházunkban lehetséges, érvényes bankkártyaszám megadásával. Az alábbi folyamatábrával részletezzük a vásárlás módját.

Még több információt kaphat ESD oldalunkon!
 
  • Ha korábban még nem vásáolt webáruházunkon, regisztráljon, hogy legközelebbi rendelésekor adatait ne kelljen ismét kitöltenie.
  • Adatinak kitöltése és a "Megrendelem" gomb megnyomása után böngészője automatikusan átirányítja Önt partnercégünk oldalára, ahol érvényes bankkártyájához tartozó adatainak megadása után rövid időn belül e-mailben megkapja a letöltési linket vagy az elektronikus kódot.

 
A letöltési linket az alábbi oldalon lehet aktiválni. További telepítési utmutatóról a Microsoft hivatalos oldalán tájékozódhat.
 
 
Értékelés: 

(3)


Kapcsolódó termékek0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...