Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Megszűnnek a határok az ASUS ROG G701-el

2017.02.10.

GTX 1080-al és akár 64 GB-nyi SDRAM-mal nemsokára kapható az asztali gépek teljesítményével versenyző ASUS ROG G701.

  • GTX 1080-al, akár 64 GB-nyi RAM-mal és hatodik generációs Intel Core i7 processzorral elérhető az ASUS ROG G701VI
  • a notebook 120 Hz-es, széles látószögű, 17,3 inch-es képernyővel készült, ami természetesen támogatja az NVIDIA G-Sync-ot
  • a modell 1 099 000 Ft-os áron, két színben lesz elérhető

A legnagyobb sebességre tervezve

Az ASUS megalkotta minden játékos álmát és elérhetővé tette az asztali NVIDIA GeForce GTX 1080 erejét - egy laptopba sűrítve. Az óriási teljesítményű grafikus teljesítményt a Pascal-architektúrán alapuló GPU és a 8 GB-nyi VRAM garantálja, melynek köszönhetően a ROG G701VI könnyedén felveszi a versenyt a legjobb notebookokkal és egyes asztali konfigurációkkal is. A hatodik generációs Intel Core i7 processzorokkal és akár 64 GB-nyi 2400 MHz-en pörgő, DDR4-es memóriával megrendelhető készülék minden szempontból a csúcssebességre lett tervezve. Nincsenek többé kompromisszumok teljesítmény és mobilitás terén.
Lenyűgöző megjelenéssel

A 32,5 mm vékony Bio-Armor kialakításnak köszönhetően a váz nem csupán könnyű, de kimondottan erős is. A stílusos megjelenést az egyedi formatervezésű külső biztosítja, ami egyúttal fontos szerepet játszik a tökéletes hűtés megvalósításában. A megjelenítéstért egy 17,3 hüvelykes, LED-megvilágítású panel felel, amely természetesen tükröződésmentes. A Full HD (1920 x 1080 pixeles) felbontású kijelzővel a ROG G701VI az első a világon, ami 120 Hz-es, széles látószögű képernyővel készült. Az NVIDIA G-Sync technológiájának hála a kijelző és a videokártya képfrissítése teljes mértékben szinkronizálva van, így a látvány nem csak gyönyörű, de teljesen sima is.
A tökéletes élményért

A ROG G701VI minden tekintetben ideális élményt nyújt. Az anti-ghosting billentyűzet például 30 gomb egyidejű lenyomásának pontos azonosítására is képes. A hanghatások hibátlan kezeléséért a Sonic Studio II és a Sonic Radar II felel, míg a legjobb térbeli hangzást az ESS Sabre hozza el. A ROG Gaming Center továbbá hozzáférést biztosít valamennyi irányítópulton elvárt funkcióhoz: a rendszerinformációktól kezdve a gyorsbillentyűk beállításáig bármit személyre szabhatunk. Ráadásul az XSplit Gamecasterrel könnyedén rögzíthető vagy streamelhető a játékmenet.

Az ASUS ROG G701VI Armor Titanium és Plasma Copper színben hamarosan elérhetővé válik. Ára körülbelül 1 099 000 forint körül alakul majd.
Értékelés: 

(5)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...