Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

Két kamerával érkezik a csúcskategóriás Huawei P10

2017.02.15.

A jelek szerint lenyűgöző konfigurációval és két hátlapi kamerával jön a Huawei új mobilja, a két változatban debütáló P10.

  • minden jel arra mutat, hogy a Huawei új mobilja dupla hátlapi kamerát kap
  • a P10 elvileg két változatban válik majd elérhetővé
  • a verziók specifikációban térnek el, nem a kijelzőjük méretében
  • a P10-es széria elméletben február 26-án mutatkozik be
A dupla kamera az új divat

Hamarosan megkezdődik az idei Mobile World Congress Barcelonában. A Samsung bejelentette, hogy 2017-ben (az eddig megszokottaktól eltérően) nem leplezi le az esemény keretei között új csúcskészülékét, a Galaxy S8-at. Az üresen maradt trónon azonban sok gyártó szeretné saját modelljét viszontlátni - az LG például a felsőkategóriás G6-os telefonját jelenti majd be. A versenybe a Huawei is beszáll; a vállalat egy rejtélyes videóban közölte, hogy az MWC-n tervezi bemutatni a P10-et. Sajnos a készülék nem bukkant fel a képsorok között, de annyi már sejthető, hogy a mobil két kamerát kap majd.


Két változatban, hajlított kijelzővel

Ezt a korábbi spekulációkon túl a videóban látható két, szimbolikus szem is megerősíti. E kivitelezés persze nem lenne meglepő, hiszen már a P9-es előd is dupla hátlapi kamerával robbant be a köztudatba. Az viszont kétségtelen, hogy a P10 naprakész konfigurációval mutatkozik be. A találgatások szerint, az iPhone-hoz hasonlóan, egy standard és egy 'Plus' változat kerülhet a boltokba, melyek nem kijelzőjük méretében, hanem specifikációikban térnek majd el. Annyi sejthető, hogy mind a két verzió 5,5 hüvelykes QHD (1440 x 2560 pixeles) képernyővel készül. A P10 Plus elvileg olyan hajlított panellel debütálhat, mint a Galaxy S7 Edge kijelzője.Keveset lehet biztosan tudni

A gyártó beszállítóitól annyi információ szivárgott ki, hogy az új telefonok 4 vagy 6 GB memóriát kapnak. A háttértár mérete elméletben a mai szokásokhoz híven 32 vagy 128 GB lesz, ami reális becslés. Az árazásról vagy az elérhetőségről még nincs adat, de már nem kell sokat várnunk a P10-es sorozat megjelenésére. Ha minden igaz, a Huawei február 26-án mutatja be a nagyközönségnek az új zászlóshajóját.

Értékelés: 

(2)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...