2017 készletkisöprés

ico-phone.png

ico-basket.png

BABYLISS – A TÖKÉLETES HAJFORMÁZÁS ESZKÖZE

2017.02.02.

Göndör, hullámos, egyenes vagy mindegyik egyszerre? A Babyliss hajformázó termékekkel naponta változtathatod a hajad stílusát!

A női nem minden egyede jól ismeri az egyenes vs. göndör haj problematikáját. A szögegyenes frizurával született nők vágyakozva nézik társaik rakoncátlan kócos göndör hajzuhatagait – és ugyanígy fordítva. Mivel alapvetően a legtöbben nem érjük be azzal, amit a természet adott, vannak számunkra hasznos termékek, amik segítenek elérni az áhított külsőt. 
 
 
Babyliss hajszárító
 
Egyenes hajú nőként jól tudom milyen sokat tehetünk a frizuránkért már a szárítás pillanatában, hiszen a katonásan egyenes szálú haj is képes rettentő rosszul mutatni, ha mosás után nem ápoljuk megfelelően. A fodrásztól kilépve nem nehéz frissnek érezni magunkat, de nem kell ezért a hatásért mindenképpen szakemberhez fordulnunk. A Babyliss D322 Expert energiatakarékos hajszárítójával gyorsan, szűkítő fejének köszönhetően célzottan száríthatjuk hajunkat, hideg levegő fokozatával pedig tartósabb frizurát készíthetünk a mindennapokra.


 
Babyliss hajformázó
 
Babyliss 2020 CE “Fun Style” hajformázó legnagyobb előnye -ahogy a neve is sugallja- a játékosságban rejlik. A sok darabos hajformázó nem ragadt le a hajgöndörítés lehetőségénél. A szetthez tartozó fejeket cserélve simíthatjuk és többféle alakzatban göndöríthetjük, vagy a 90-es évek hangulatát idézve kreppelhetjük is hajunkat. A 7 cserélhető fejet és a hajsütővasat egy praktikus táskában bárhová magunkkal vihetjük. 
 
 
Babyliss Curl Secret “Fashion” automata hajgöndörítő
 
Ez a Babyliss termék lesz minden nő kedvence. Az hajgöndörítő automata működésével teljesen levesz minket a lábunkról, hiszen a hajgöndörítéssel járó munka nagy részét kiveszi a kezünkből. A működése rendkívül egyszerű és biztonságos is. Nem kell hosszú percekig tartani a kezünket a levegőben,nincsenek ismétlődő unalmas mozdulatok, csak arra kell ügyelnünk, hogy ne próbáljunk túl nagy tincset begöndöríteni. 

Ha a linkre kattintva február 5-ig regisztrálsz az AQUA hírlevelére, most akár meg is nyerheted!

 
Babyliss mini hajsimító
 
A méreténél fogva nem is lehet kérdés, hogy utazáshoz, rokonlátogatáshoz ez a legjobb választás. Kicsi, de hatékony Babyliss H100E mini hajsimító a legjobb választás ha gyors hajigazításra van szükséged. 


 
Babyliss hajsütővas
 
Újra éljen a retro stílus – de csak ami az eszköz jellegét illeti. A Babyliss C332E Sublim’ Touch Pro közelebbről megnézve nem is hasonlít annyira nagymamáink hajsütőjéhez. A minden hajtípusra alkalmas hajsütőt 10 fokozattal látták el, amelyeket különböző hajtípusokhoz ajánlanak a gyártók, így nem fenyeget majd a veszély, hogy a vékony szálú hajadat szétégeted vele, és egy másik fokozatra kapcsolva elég erős lesz hozzá, hogy hullámos, göndör hajadon igazíthass.


 
 
Babyliss Ceramic hajsimító & göndörítő
 
Kettő az egyben! A Babyliss ST330 Diamond Ceramic hajsimítóval göndöríthetsz és egyenesíthetsz egyszerre, hiszen a hajvasaló külső része is felmelegszik. A gyémánt-kerámia technológiával kialakított eszközzel nedves hajat formázása sem jelent akadályt. Segítségével (és kis türelemmel) akár Trónok Harca által ihletett loknis frizurát is készíthetünk magunknak. 

 

Értékelés: 

(1)


Kapcsolódó termékek0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...