FEJLESZTŐI OLDAL!! TESZT ADATBÁZIST HASZNÁLJA!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

04

0 hozzászólás

2019 februári videojátékok

Milyen játékok várhatóak a következő hetekben? Új Far Cry és Metro epizódok, de megérkezik végre az Anthem is.

Múlt hét végén csendben februárba fordult az idő, ami azt jelenti, hogy újra érdemes picit számba venni, milyen videojátékok megjelenésére lehet számítani a következő hetekben. Bár a január sem volt gyenge hónap (ahhoz képest, hogy alapvetően uborkaszezon van), de a február már előkészíti a terepet a tavaszi főszezonra.
 


Far Cry New Dawn

A Ubisoft idén is jelentkezik szokásos sorozatai újabb epizódjaival. Ősszel számíthatunk egy újabb Assassin’s Creedre, de addig sem maradunk izgalmas játékok nélkül. Február 15-én érkezik például a Far Cry New Dawn, amelynek legfőbb érdekessége, hogy ismét egy mellékágnak tekinthető. A tavalyi Far Cry 5 világába térhetünk vissza, csak épp egy nukleáris katasztrófa után sok-sok évvel. A feladatunk a túlélőket segíteni új városuk felépítésében, valamint menet közben leszámolni a környéken garázdálkodó motoros bandával. Az ügyeletes őrült főgonoszt ezúttal egy ikerlány-pár alakítja. A Far Cry New Dawn PC mellett PS4-re és X1-re jön.
 


Metro Exodus

A népszerű poszt-apokaliptikus regény-sorozat februárban videojátékként is trilógiává érik. A főhős ezúttal is Artyom, aki társaival kimerészkedik a moszkvai metró alagútjaiból, hogy az Aurora névre keresztelt vonattal az ígéret földjének titulált kelet felé vegye az irányt. A játék tehát a korábbi részekkel ellentétben immár a felszínen játszódik, mi pedig egy év eseményeit élhetjük át benne. A grafikára tuti, nem lesz panasz, hiszen egy NVIDIA GeForce RTX kártya birtokában még a ray tracing is bekapcsolható lesz. Megjelenés február 15-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
 


Anthem

A BioWare nem húzott túl nagyot pár éve a Mass Effect Andromedával, de utólag azzal mosakodtak, hogy már akkor is egy új, nagyobb projekt felé kacsintgattak. Ez az Anthem, amely heteken belül megérkezik. Bár sokan talán jobban örültek volna egy újabb egyszemélyes szerepjátéknak, ezúttal az online kooperatív multiplayer módon a hangsúly. A játékban különböző karakterosztályokat megtestesítő szuperpáncélokba bújhatunk, amelyekben valódi Vasembernek érezhetjük magunkat. Egy sor érdekes küldetés vár ránk egy meseszép sci-fi univerzumban, így már csak az a kérdés, hogy a játékmenet mennyire lesz hosszú távon is szórakoztató. Premier február 22-én PC-n és konzolokon.
 


DiRT Rally 2.0

A Codemasters jóvoltából az autós játékok szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül februárban. Ráadásul a stúdió nevét talán a leginkább a rallys játékai tették híressé, most is egy ilyet kapunk. A 2015-ös DiRT Rally nem volt rossz, de a folytatásban rátesznek erre még egy lapáttal. A DiRT Rally 2.0 hivatalos, licencelt FIA World Rallycross Championship bajnoksággal érkezik, benne rengeteg valódi járgánnyal, valós helyszínekkel. Lesz dinamikusan változó időjárás, újra írt törésmodell és még sok más finomság. Már csak egy jó kormány kell és mehet is a száguldás. A DiRT Rally 2.0 február 26-án rajtol PC-n, PS4-en és X1-en.
 


Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm

A népszerű körökre osztott stratégia nemsoká megkapja második nagy kiegészítőjét. A rengeteg újdonság mellett a legnagyobb figyelmet persze az új népek és uralkodóik kapták. Lesznek szép számmal: föníciaiak, kanadaiak, svédek és törökök, de legnagyobb örömünkre a magyarok is helyet kaptak a listán, élükön Mátyás királlyal. Minden nép egyedi vonásokkal csábít, de a játékmenet is kap egy sor új elemet, amelyek még tovább mélyítik a győzelemhez vezető utat. Premier február 14-én kizárólag PC-re.
 


Trials Rising

Ahogy az imént már említettük, a Ubisoft tavaszra is tartogat remeknek ígérkező játékokat. A Far Cry New Dawn mellett még februárban érkezik a sokkal könnyedebb szórakozást kínáló Trials Rising is. Ebben oldalnézetben irányíthatjuk motorosunkat, akivel nyaktörő kaszkadőrmutatványokat kell végrehajtanunk. A rengeteg bukás és csonttörés garantált, mindezt akár multiplayer módban. A szórakozás már az előző részekben is a tetőfokára hágott, nem lesz ez másképp most sem. A Trials Rising február 26-án debütál PC-n és konzolokon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a The Surge 2
Megjelenés 
2019 szept 24.
Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.

Bemutatkozott az iPhone 11
Megjelenés 
2019 szept 11.
Bemutatkozott az iPhone 11

Három változatot lehet majd jó pénzért megvásárolni: iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!