2017 nespresso februar

ico-phone.png

ico-basket.png

10 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány Nespresso kávégépek vásárlása esetén

2017.02.01.

Vásárolj 2017 február 1. és március 9-között Nespresso kávégépet a szaküzleteink egyikében vagy rendeld meg otthonról kényelmesen az aqua.hu-n, mert most minden kávégép mellé 10.000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány jár ajándékba. 

Vásárlás után érvényesítsd kedvezményedet a Neked leginkább kényelmes módon:
 
Online:
Töltsd fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a http://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo0217 oldalon. Hamarosan e-mailben a Nespresso elküldi a kedvezménykódot, melyet érvényesíthetsz következő kapszulavásárlás során.
 
Postai úton:
A készülékhez kapott hiánytalanul kitöltött utalványt az eredeti sorozatszám matricával és a számla másolatával küld le a Nespresso Club-ba. Az utalványon jelezheted, milyen kávét szeretne rendelni.
Cím: Nespresso Club, 1461 Budapest, Pf.:400
 
 
A promóció feltételeiről és a beváltás pontos menetéről bővebben a nesspresso oldalán olvashatsz:
http://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo0217
 
Ajánlatunk 2017. február 1. és 2017. március 9. között megvásárolt Nespresso kávégépek esetén érvényes. Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2017. március 14-ig lehetséges.
 
Akciós kávéfőzőink listáját ITT találhatod!

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.
 
A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.
 
A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 10 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.
Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.
A Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.
 
Értékelés: 

(1)


0 vélemény

Vélemények

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!

Mit gondol a cikkről?

(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...

Hírek és tesztek

Legújabb híreink